Hitman obdrží hromadu nového obsahu a trilógiu

Hitman obdrží hromadu nového obsahu a trilógiu
10:35, 14.01.2022

Tak ako sme vás už dávnejšie informovali, nezávislá spoločnosť IO Interactive si na včera podvečer nachystala video prezentáciu plánovaného obsahu pre ich tretiu časť reštartovanej série Hitman. Medzi ich hlavné body spadá ohlásenie Hitman Trilogy ktorá sa dostane von už 20. 1. 2022 a dokonca ju nájdete aj v Game Passe.

Čo sa týka nových funkcií tretej časti, ktorá je pre spomínaných vývojárov komerčne vôbec najúspešnejšia, čaká na režim Elusive Target Arcade ktorý vystrieda pôvodné nájomné vraždy. Ide o jednoduché plnenie kontraktov prostredníctvom voľne dostupného charakteru aj s korením v podobe menších výziev. Pointa spočíva v tom, že hráč môže plniť úlohy až po kým sa mu bude dariť avšak akonáhle raz zlyhá, musí na ďalšie hranie počkať 12 hodín. Týmto sa vývojári snažia vytvoriť v misiách špecifický tlak na samotných agentov. A vôbec to najlepšie? Každý jeden diel trilógie obdrží hneď 3 takéto kontrakty.

Medzi ďalšie novinky patrí aj snaha IO Interactive zveľaďovať vlastný engine. Tento rok sa tak môžeme pripraviť na sprístupnenie Raytracingu, Intel XeSS, VRS a ďalšie. Apropo doteraz vydaná VR verzia Hitmana pre PlayStation konečne prichádza aj na PC.

Záverom už len pripomenutie ohlásenia režimu Freelancer, ktorý príde okolo jari a trocha nečakane ponúkne koncept roguelike. Ďalšie detaily sa dozvieme časom, každopádne sa môžete pripraviť na nové zbrane, svoj vlastný dom, vybavenie, obleky, mapy atď.


DALŠÍ

CGwillWin