Poodhalují Ghost Games lokaci pro nové NFS?

Poodhalují Ghost Games lokaci pro nové NFS?
08:42, 31.05.2017

Že se na letošní rok chystají nové Need for Speed už víme oficiálně, ale to je asi tak vše. Po předloňském, dle mého, opravdu povedeném díle, jsem opravdu zvědavý kam se nový díl přesune a také jakým směrem se vydá. Zda zachová ten styl s vypravováním pomocí "cheesy" filmečků, které jsem se naučil tolerovat a nebo se změní zase úplně.

Na tuto odpověď si budeme muset počkat pravděpodobně ještě necelé dva týdny do E3. Ale na tu první, už máme jednu indicii. Na oficiálním Twitteru série NFS zveřejnili obrázek, který vidíte výše. Ten ukazuje panorama města zahalené v mlze. Ihned přispěchali lidé z internetu a pohráli si s expozicí obrázku, aby poodhalili více. Dle všeho upravený obrázek naznačuje, že lokací pro nové NFS bude něco podobného Las Vegas.

Klik pro zvětšení (Poodhalují Ghost Games lokaci pro nové NFS?)

Vede je k tomu hlavně věž úplně v pravo podobající se Stratosphere Casinu ve Vegas. Vzhledem k tomu, že NFS většinou používá smyšlené lokace, tak můžeme spíše říci, že to bude "něco jako Las Vegas". Každopádně neony k tunningovým kárám jdou odjakživa a dávalo by to smysl.


DALŠÍ

CGwillWin