Far Cry 5 trailer je tady a známe datum

Far Cry 5 trailer je tady a známe datum
15:04, 26.05.2017

To co bylo teasováno poslední týden je konečně tady. Příběh zasazený do státu Montana, tedy poprvé do USA. Zde v Hope County budeme bojovat proti fanatické náboženské sektě, která zde terorizuje místní obyvatelstvo. Trailerem vás provede hlas Josepha Seeda, což je hlavní záporák. Ten má pocit, že potřebujeme spasit z toho, že se svět hroutí a on je k tomu vyvolen.

To je celkem citlivé téma a když srovnám s šíleným a přestřeleným záporákem ze čtvrtého dílu, tak jsem zvědavý jak se s tím tvůrci poperou. Rozhodně se pouští na docela kontroverzní led. Hlavní postava hráče bude mladý sheriff a zatím prý nemá jméno a je možné, že se budeme do něj vtělovat sami a jméno mít nebude. Po příjezdu do Hope County ztratí kontakt se světem okolo a musí vše vyřešit sám za sebe.

Podle dojmů IGN, kteří viděli hru běžet, se prý se stále jedná o typickou Far Cry hru. Odkrývání mapy pomocí věží (vodní věže) a různé boční aktivity atd. Co je důležité tak hra vychází 27.2.2018 pro PS4, XONE a PC, takže tu máme první velkou hru na začátek příštího roku. Možné detaily ještě brzo, IGN na reveal streamu má i nějaké profilové videa bočních postav (třetí přiložené video, kde jsou vložené za trailerem). Potvrzený je co-op pro dva hráče napříč celou kampaní.


DALŠÍ

CGwillWin