Quake Champions představuje další postavy

Quake Champions představuje další postavy
10:07, 02.04.2017

Sledovat oficiální informační kanály Bethesdy je v poslední době dost časově náročné, protože s blížícím se releasem očekávaného rebootu Prey, je potřeba fanoušky trochu zmasírovat. Trochu mi tak zapadly nové informace o mém oblíbeném Quake Champions, ale nebojte se ničeho, jelikož jsem si včera místo jednoho zašel jenom na dvě, podařilo se mi vstát natolik čas, abych vás mohl informovat. id představili nově dva šampiony - pankáče Anarkiho a galaktického vojvodu Scalebearera.

Ti oproti prvně představené vojačce Nyx, jejíž ability (neviditelnost, blink) vypadají vyloženě nefér zatím nesesbírali na YT tolik disliků a zdají se o něco zajímavější. Digitální fanoušek Sex Pistols svým projevem silně připomíná Vaase Montenegra z FC3 dokáže při skocích korigovat směr dopadu díky svému hoverboardu nebo si píchnout do žil trochu životabudičů a vyléčit utržená zranění s tím, že se zvýší i rychlost jeho pohybu. To asi nebude obyčenej ibáč ve stříkačce.

Scalebearer je těžkotonážní válečník, který se umí pomocí Bull Rush pořádně zabejčit, rozeběhne se na nepřítele a běda každému, kdo mu bude stát v cestě, neboť takový nebožák se změní v krvavou kaši. Během svého sprintu je vojvoda odolnější vůči zranění, čili se tato schopnost hodí i pro útěk nejen pro atakování. Pussyvní skill Heavyweight získal díky své striktně neveganské dietě a těžkému brnění a stejně jako mu nechcete překážet, když se rozběhne, tak rozhodně musíte dávat bacha, kam skáče, protože pokud vám hupsne na hlavu, nedopadne to dobře. Potvory z Maria by mohly vyprávět. Těšíme se, těšíme a pokud taky, ještě pořád je šance zaregistovat se do bety. Fragům zdar!

DALŠÍ

CGwillWin