Uniklé PS+ hry na březen?

Uniklé PS+ hry na březen?
08:51, 28.02.2017

Opakuje se to téměř každý měsíc. Někde se "objeví" obrázek, co měl ještě čekat na své vydání a hned tím zaplníme headliny. Tudíž ani tentokráte nezklameme a pereme to do vás. Podle uniklého obrázku bude březnový PS+ obsahovat tyto dvě hry.

Klik pro zvětšení (Uniklé PS+ hry na březen?)

Tearaway: Unfolded což je PS4 rozšířená verze PS Vita hitu Tearaway od Media Molecule. Plošinovková adventura ze světa jenž je doslova složen z papíru. Unikátní vizuální design a povedená hratelnost. Prostě titul jenž si nezasloužil úplně zapadnout.

Druhou hrou by měl být Disc Jam, což lidé někde označují jako potencionální "nový Rocket League". Ano to je velmi odvážné tvrzení a raději bych zůstal při zemi. Každopádně arkádová hra mixující air hokej a tennis zní dostatečně šíleně, aby ve čtyřech lidech pěkně zabavilo. Možné budou zápasy 1 na 1 a nebo 2 na 2. Různé postavy, každá s unikátními vlastnostmi. Online a gaučový multiplayer jsou samozřejmostí. O vývoj se starají zkušení tvůrci, kteří si prošli třeba Call of Duty, Guitar Hero nebo sérií Tony Hawk.


DALŠÍ

CGwillWin