Odhaleny PS Plus hry pro měsíc listopad

Odhaleny PS Plus hry pro měsíc listopad
19:56, 01.11.2023

Po náloži z minulého měsíce, kdy některé z nás možná překvapil vcelku čerstvý The Callisto Protocol, jiné potěšil Farming Simulator 22 a jiné snad nadchl Weird West, tu máme oznámení o nové várce her na kterou se můžeme těšit tento měsíc, konkrétně už 7/11, tedy klasicky první úterý v měsíci.

Mafia II: Definitive Edition | PS4

Představovat u nás sérii Mafia by bylo asi jako nošení dříví do lesa, prostě ztráta času oproti diskuzi, který z dílů je nejhorší. Za sebe mohu říci, že rozhodně 3, který měl s původní Mafií asi tolik společného jako slimák s dostihovým koněm. Sony nám nicméně přinese druhý díl této série v její kompletní verzi, která vyšla před třemi lety v rámci Mafia trilogy. Ať už si o tomto počinu myslíte cokoliv, celkově sesbírala hra v průměru spíše kladná hodnocení (naši recenzi najdete zde)a určitě neprohloupíte, když si ji po letech z nostalgie zkusíte znovu.

Dragon Ball: The Breakers | PS4

Pokud nemáte rádi mafiány a rajcuje vás spíše bojová manga (neplést s hentai!), tak i pro vás mají chlapci a děvčata od PlayStationu hru, která vás potěší a zabaví. Další gamesa s tématikou Dragon Ball je jakousi verzí Dead by Daylight, kdy se skupina hráčů snaží přežít řádění záporáka, který se postupně vyvíjí v silnější a silnější verzi. Trochu to ve mně evokuje hru Evolve, která kdysi vyšla na PS3. Na Metacritics si každopádně tenhle kousek odnesl pouze lehce přes průměrných 50%.

Aliens Fireteam Elite | PS4, PS5

A na závěr tu máme v nabídce jednu mimozemskou vyvražďovačku. Alieny jsme v naší redakci v minulosti recenzovali, takže si můžete udělat obrázek o co přijdete nebo nepřijdete. V jádru hrajete s partou kámošů za mariňáky, kteří se snaží většinou dostat z bodu A do bodu B, kde splní nějaký quest a samozřejmě při tom kosí doslova hordy vetřelců. Tuhle hru budou milovat hlavně fanoušci filmové série.

Tak co? Jste s nabídnou pro listopad spokojeni? Dle mého názoru se jedná o výběr, který si určitě najde svoje hráče a rozhodně neurazí. Pokud jste ještě nestihli přidat si hry z minulého měsíce, tak to určitě udělejte co nejdřív, stále máte do pondělí čas.


DALŠÍ

CGwillWin