Balení konzole Xbox One s hrou Gears of War: Ultimate Edition a video ze zákulisí vývoje

Balení konzole Xbox One s hrou Gears of War: Ultimate Edition a video ze zákulisí vývoje
14:45, 11.07.2015

Během panelové prezentace na Comic-Conu v San Diegu, kterou provázel John DiMaggio, jenž propůjčil svůj hlas Marcusi Fenixovi z týmu Delta, nechaly divize Xbox a studio The Coalition nahlédnout pod pokličku vývoje hry Gears of War: Ultimate Edition. Střílečka, která definovala první generaci hraní v HD rozlišení, byla s velkou pečlivostí přepracována a modernizována. Tým také zveřejnil video, které se týká předělávky památných filmových sekvencí ze hry.

Řečníci na panelové prezentaci dále odhalili balení konzole Xbox One s titulem Gears of War: Ultimate Edition, které bude k dostání na českém trhu od 21. srpna za odhadovanou maloobchodní cenu 10 999 Kč (hra “Gears of War: Ultimate Edition” vychází 28. srpna). Balení bude obsahovat konzoli Xbox One s 500GB pevným diskem, bezdrátový ovladač Xbox One, stereo headset, hru Gears of War: Ultimate Edition ke stažení, přednostní přístup do multiplayerové betaverze hry Gears of War 4 (proběhne v roce 2016), skin „Superstar Cole“ do režimu více hráčů a 14denní Zlaté členství služby Xbox Live.

Klik pro zvětšení (Balení konzole Xbox One s hrou Gears of War: Ultimate Edition a video ze zákulisí vývoje)

Gears of War: Ultimate Edition je předělávkou původní hry z konzole Xbox 360, která stála na počátku dnes velmi známé série. Fanoušci se mohou těšit na od základu přepracovanou hru v dech beroucím rozlišení 1080p, včetně soutěžního režimu více hráčů běžícího při 60 snímcích za sekundu, 19 map, šesti herních módů a pětice kapitol kampaně, které na konzolích dosud nikdy nevyšly. Spolu s předělanými filmovými sekvencemi, prostorovým zvukem 7.1 a konzistentním systémem vyhledávání soupeřů je Gears of War: Ultimate Edition poctou původní hry v tom nejlepším smyslu slova a jedním z nejžádanějších titulů z největší nabídky her v historii Xboxu.


DALŠÍ

CGwillWin