MOTO GP 15 - souhrn novinek

MOTO GP 15 - souhrn novinek
16:30, 24.06.2015

Společnost Milestone s.r.l., jeden z předních světových vývojářů a vydavatelů specializujících se na závodní žánr, oznamuje, že MotoGP 15 právě vychází v krabicových i digitálních verzích. Hra je nyní dostupná na PlayStation 4, Windows PC, službě Steam, PlayStation 3, všestranném herním a zábavním systému Xbox One a Xbox 360.

Klik pro zvětšení (MOTO GP 15 - souhrn novinek)

Ode dneška je také v prodeji úžasné DLC pro MotoGP 15 s podtitulem 4-Stroke Champions and Events, které obsahuje mistry 4dobých motorek, již se zapsali do historie MotoGP, a také 18 zvláštních závodů, které se postarají o plně nabitý adrenalinový zážitek. Díky němu prožijete ty nejlepší okamžiky takových legend, jakými jsou Rossi, Capirossi, Biaggi, Stoner, Xaus, Hopkins, Gibernau a mnoho dalších.



Mezi nové funkce MotoGP 15 patří: Soukromý tým, GP kredity, úpravy a zcela nový režim Beat the Time a Real Events 2014.

SOUKROMÝ TÝM, NEBO OFICIÁLNÍ TÝM?

Prvním krokem na cestě za titulem mistra světa je vytvořit si vlastního závodníka (jméno, tvář a základní tělesné vlastnosti). Začnete závodit jako divoká karta a následně budete moct vyjednávat svou budoucí kariéru tak, že si zvolíte jeden z oficiálních týmů, které se účastní mistrovství 2015, anebo si vyberete sponzory, kteří budou závodit s vaším vlastním soukromým týmem, a na trať vyrazíte proti existujícím týmům. Vyjednávání se bude odvíjet od vašeho výkonu během závodu, takže vaše možnosti úprav a výsledný vzhled budou přímo záviset na vašich herních úkolech. Soukromý tým nevylučuje příležitost závodit s těmi oficiálními a pak se vrátit zpět k tomu svému. Váš cíl je však stále stejný: stát se mistrem světa.

GP KREDITY:

GP kredity představují virtuální měnu dostupnou ve hře MotoGP 15. Můžete je získat v režimu kariéry, jakmile dosáhnete určitých úkolů, které vám navrhnou týmy a sponzoři. Když nasbíráte určité množství GP kreditů, bude možné koupit si různé jezdecké kombinézy a modely motorek a upravit si vybavení garáže.

ÚPRAVY:

Jedním z vynikajících prvků této nové kapitoly věnované motocyklovému mistrovství světa jsou úpravy motorek, závodníků a týmu s více než 100 doplňky, které je možné zakoupit.

Motorky: vyberte si z více než 20 modelů motorek ve 3 třídách: MotoGP, Moto2 a Moto3, vyberte si ze 40 různých kombinéz s oficiálními barevnými schématy a zvažte nabídky hlavních sponzorů na podporu během závodů.

Závodník: změňte barevné schéma své kombinézy, aby odpovídala vaší motorce, kupte si boty a rukavice a vyberte svému jezdci tvář.

Garáž: proměňte svůj zážitek s hrou díky 3 různým garážím (základní, střední a špičková úroveň), aby váš závodník mohl žít na úrovni, která odpovídá jeho věhlasu.

Klik pro zvětšení (MOTO GP 15 - souhrn novinek)

JSTE PŘIPRAVENI PORAZIT ČAS?

V tomto strhujícím novém závodě bude hráčům přiřazena konkrétní motorka a konkrétní okruh. Závodníci z různých tříd ve hře mají na těchto okruzích a motorkách stanovené rekordy a vaším cílem je jejich rekord překonat.

2DOBÉ MOTORKY, SKUTEČNÉ ZÁVODY ZE SEZÓNY 2014 A 2015:

Mezi další nové funkce hry MotoGP 15 patří představení dvoudobých motorek, které se zapsaly do historie MotoGP, všech týmů, závodníků a motorek se sezóny 2015 a skutečné závody ze sezóny 2014, díky čemuž budete mít před sebou kompletní zážitek, jenž je ve svém žánru jedinečný. Po úspěchu v roce 2014 se vrací i herní režim Real Events. Tento úžasný režim nabízí možnost znovu prožít více než 50 závodů vybraných z řad těch nejnapínavějších a nejnáročnějších okamžiků minulé sezóny. Staňte se pány situace a přepište dějiny podle konkrétního úkolu, který vám systém zadá.

DALŠÍ

CGwillWin