Valentino Rossi bude mít příští rok hru

Valentino Rossi bude mít příští rok hru
07:58, 30.11.2015

Valentino Rossi je legenda, ačkoliv stále závodí, už teď je legendou, která prodává celý svět MotoGP a málokterý se mu může rovnat. Letos útok na jeho desátý titul nevyšel a závěr sezony byl poznamenán kontrovezními španělskými triky, které patří spíše do cyklistiky než do MotoGP. Každopádně "Vale" je šampión většiny fanoušků a každý doufá, že bude ještě několik sezon závodit v nejvyšší kategorii. Příští rok se jeho hvězda ukáže i v herním světě a to tak, že dostane svou vlastní hru od Milestone.

Valentino Rossi The Game příští rok v červnu zaskočí místo dalšího MotoGP titulu. Obsahem vypadá opravdu zajímavě, protože záběr Valentina není pouhý šampionát, ale má svůj Ranch, kde se prohání na "kroskách" a často se účastní i Rally událost. Tou poslední byla Monza Rally Show, kde právě hra byla představena.

Fanoušci série MotoGP nebudou ochuzeni prakticky o nic, protože ve hře bude přítomná i celá sezóna 2016 se všemi jezdci. Navíc zde budou podstatné momenty Valeho kariéry. Nebude chybět ani Ranch a také Rally část. Takže vlastně hra nebude omezená na jednostopé stroje, ale budou tam i auta. Sám Valentino spolupracuje na hře s lidmi z Milestone a těší se jako hráč, že bude hru testovat, aby byla co nejlepší. Uvidíme jak to dopadne, hry od Milestone mají své mouchy, ale úplný odpad to není, když člověk pronikne více do hloubky.


DALŠÍ

CGwillWin