Čerstvé informace o vývoji Sébastien Loeb Rally EVO

Čerstvé informace o vývoji Sébastien Loeb Rally EVO
21:52, 16.03.2015

Distributorská společnost COMGAD nás dnes zásobila pořádnou porcí nových informací o chystaném závodním titulu od Milestone, Sébastien Loeb Rally EVO, který se na našich obrazovkách připojených k Xbox One a Playstation 4 objeví během letošního podzimu. Distribuován bude právě společností COMGAD.

Společnost Milestone s.r.l., jeden z předních světových vývojářů a vydavatelů specializujících se na závodní žánr, představila své vývojářské deníčky.

První z nich se věnuje designu hry. Deníček má podobu video rozhovoru: televizní moderátor Dino Lanaro se baví s hlavním herním designérem Alexem Zuccou o tom, jak vznikl nápad na novou značku studia Milestone, jak byly navrženy a vytvořeny tratě, jaká auta se ve hře budou vyskytovat a jak bude ve hře fungovat fyzika. Toto video je pozvánkou pro všechny hráče, kteří chtějí prozkoumat svět videoher od Milestone, konkrétně svět hry Sébastien Loeb Rally EVO.

Ve druhém dílu se představuje hlavní grafik Milestone Sergio Rocco v rozhovoru s Dinem Lanarem, ve kterém rozebírají krásu a umělecké ztvárnění hry Sébastien Loeb Rally EVO. Sergio hráče seznamuje se 4 klíčovými koncepty: s estetickou koncepcí hry, s konstrukcí tratě s dedikovaným editorem, s jednou z nejikoničtějších tratí a závodu Pikes Peak a s rozhodnutím vyvíjet hru pouze na současnou generaci konzolí, tedy PS4™ a Xbox One.

Studio Milestone se připravuje na velkolepý rok 2015. Hra Sébastien Loeb Rally Evo, vytvořená ve spolupráci s devítinásobným mistrem světa, vklouzne do domovů všech hráčů na světě a pořádně jim rozpumpuje adrenalin. Hra bude obsahovat:

- Režim kariéry, který vám umožní vtělit se do závodníka rally a soutěžit o místo v týmu Sébastiena Loeba, o možnost mít ho za učitele a naučit se všechna tajemství soutěžního závodění.

- Offline režimy, ve kterých si budete moct zdokonalit styl řízení a vytěžit ze hry co nejlepší zážitek.

- Online režimy zaručující nekonečnou zábavu s kamarády a protivníky z celého světa.

DALŠÍ

CGwillWin