Twitch pokořil Facebook aneb Hráči>All

Twitch pokořil Facebook aneb Hráči>All
16:11, 12.02.2014

Jsme první český herní magazín, který se rozhodl jako jednu z hlavních položek menu zařadit sekci Stream. Tam se vám snažíme servírovat ty nejzajímavější Twitch "televize" (s důrazem na tuzemskou scénu, abyste se nemuseli přehrabávat tisíci zahraničními streamy), na které narazíme, nebo na které jste nám sami dali tip na našem Facebooku či Twitteru.


Hráči>All

Pro nás to byl vcelku logický krok, snažíme se být trendy a vyjít vám co nejvíce vstříc. Jen slepec by si nevšiml, že Twitch.tv je v současnosti jedním z nejrychleji rostoucích trendů v herním průmyslu. Pro důkazy už nemusíme chodit daleko, protože zahraniční Wall Street Journal si dal tu práci a sesmolil všeříkající graf.

Klik pro zvětšení (Twitch pokořil Facebook aneb Hráči>All)

A tou nejzajímavější věcí je právě Twitch, který v trafficu předběhl Facebook. Wow. Marketingový ředitel Twitch.tv prohlásil, že o tom neměli ani tucha, ale že je pravda, že tým síťařů má nějak víc práce, než se čekalo.

Klik pro zvětšení (Twitch pokořil Facebook aneb Hráči>All)

P.S.: Tipy nám posílejte i nadále, anebo stream rovnou přidávejte tlačítkem PŘIDAT STREAM přímo v sekci Stream dole. O ostatní se postaráme!

P.S.#2: Chceš si taky udělat vlastní televizi? Přečti si náš Návod: jak vytvořit a nastavit Twitch.tv stream.

DALŠÍ

CGwillWin