speciál
CzechHater #2: Troll, Hater a Fanboy

CzechHater #2: Troll, Hater a Fanboy
CzechHater #2: Troll, Hater a Fanboy
14:59, 09.03.2014

Nový seriál pro nás anonymně sepisuje člověk, jehož identitu redakce zná. Nabídl se nám sám poté, co nevybíravým způsobem zkritizoval obsah našeho webu. Přijali jsme jeho podmínky, tedy aby mu bylo za články placeno v rajčatech a vejcích, která pak často hází na vrcholné představitele vydavatelských společností. Do článků nijak redakčně nezasahujeme – předkládáme vám tedy čirý a necenzurovaný výplod mysli tohoto (doufejme) příčetného člověka.

Zkus si představit tu gigantickou ničivou sílu, když se spojej všichni CoD haters světa, a v jeden moment se rozhodnou v brněnskym tesku vymlátit regál s krabicema Battlefieldu. Kráter. Jako. Prase.

Představ si to asi jako když rusáci tenkrát rozštípali ty německý tanky - vobičejnejma pánvičkama na plynový plotýnky.

Vy, co jste v popubertálním věku, si zkuste představit to obrovský zklamání certifikovanýho administrátora datovýho centra IBM, když poprvý zjistí, že většina dat, který půl svýho života každej pátek večer zálohuje (namísto sexu s ženou), jsou (mimo porno) nesmyslný troll příspěvky, na který už leta nesere ani bílej tesák. A není to kvůli zácpě.

Když to nejde po dobrym, ani po zlym, nastupuje TROLL. Popcorn, please.

Bejt troll je sranda. Je úplně jedno, o čem ta daná diskuze zrovna je, páč trollit jde všechno a trolič je vždycky vítěz. Firesaks vs Hrome? iDiot vs Vidlák?

troLoLko vs Dota?

Na světě je tolik naštvanejch lidí. Proč to tak je? Páč komplex je svině. Zlá nebo škaredá máma, chytrej nebo blbej táta, anebo to může bejt jen neštěstí na spolužáky, který na rozdíl od tebe maj koule. Hater je nejmíň ušlechtilej titán, IMO, ale zase je jich nejvíc. Představ si to asi jako když rusáci tenkrát rozštípali ty německý tanky - vobičejnejma pánvičkama na plynový plotýnky.

Takovej krutej masakr, ještě teď mě to občas ve smíchu budí ze spaní. Ne, že bych podceňoval Ivanovu mámu. Taková Ivanova máma klidně spráská dvacet Poláků kdykoli si zamane. Nicméně chtěl jsem hlavně říct, že šlo o přesilu. Haters jsou vždycky v přesile.

Třeba japíci, nebo spíš Číňani. Představ si, že vyhlásej válku střední Evropě. Vyhráli by, i kdyby na naše vojáky jen padali z čínský zdi. Oni by tu střední Evropu mohli zavalit i svejma trenkama, a co bychom si tu počali. A stejně jako ten japík, potažmo Číňan, i hejtr se lehce vycvičí - sprostý slova zná už z mládí, kdy se jako malej, hubenej a škaredej podivín celý dětství jen litoval, a to je tak všechno, co potřebuje. Ukaž mu věc, řekni, že je nejlepší a všechny ostatní jsou na nic, a o srandu je postaráno.

!!!!Ale já ti říkám, že sem naprosto v klidu!!!!
Opakem hejtra je fanboy, skalní fanoušek. Fanboy, podle mě, není vlastnost nebo popis, kterej má bejt kladnej. Pro mě je fanboy takovej ten laxní línej polovůl, kterýho nastartuje až hater. Pak dělá prakticky to samý, akorát v opačnym gardu. Říká-li hejtr, že společnost Google dělá šit produkty, fanboy oné reklamky opakuje každou jednu větu, akorát převrací její smysl, nebo převádí hejt na nejbližšího konkurenta firmy.

Klik pro zvětšení (CzechHater #2: Troll, Hater a Fanboy)

Pokud člověk necestuje MHDéčkem v době, kdy důchodci jezděj na hřbitov, k doktorům, nebo na vepřový ve slevě, na trolla jen tak nenarazí. Když opominu tyhle důchodce, tak to jsou, IMO, vyrovnaný lidi, a těch je v dnešním kapitalistickym světě šáhlym Originem hrozně málo.

Zde prosím korektorka OFF

(Zde korektorka prosím OFF.) Představ si tu situaci: hejtr se s plácačkou úplně brutálně napřahuje na mouchu, která mu sedí na koblize. Hejtr moc dobře ví, že i když tu mouchu rozsračkuje o svoji koblihu, tak ty sračky stejně bude muset vyhodit do koše, a že když tu mouchu netrefí a trefí jen svoji koblihu, přijde o snídani taky, a ještě si tou jebou možná zašpiní svetr.

Standa Trolič, vědom si toho, co bude následovat, povzbuzuje: !!!SEJMI TU SVINI!!! Hejtr to tam napere ze všech sil a samozřejmě se všechno úplně vyjebe. Moucha se smíchem uletí a marmeláda všude kam se podíváš.

Klik pro zvětšení (CzechHater #2: Troll, Hater a Fanboy)

Haters gonna hejt bro. Trolič, IMO, vždycky vins. Stejně jako je PC lepčí než konzole, IE11 nejlepší browser a Windows 8 nejlepší systém. "=U

P.S.: Máš tip, koho nebo co bych měl zhejtovat příště? Tak na co čekáš! Prdni to do komentu!


CGwillWin