hw
Acer představuje nový Predator Helios Neo 14

Acer představuje nový Predator Helios Neo 14
13:41, 10.04.2024

Společnost Acer představuje nejnovější rozšíření své herní nabídky v podobě nového notebooku Predator Helios Neo 14, který je vybaven nejnovějšími procesory Intel Core Ultra a přináší nové možnosti využití umělé inteligence v počítači. Kromě toho je herní notebook Acer Nitro 16 vybaven procesory Intel Core 14. generace, které uživatelům přinášejí více výkonu při hraní her nebo tvorbě. Hráče všech úrovní ohromí dokonalý obraz a grafika využívající umělou inteligenci projevující se při hraní her nebo streamování díky grafickým procesorům NVIDIA GeForce RTX 40, které podporují nejnovější technologii DLSS 3.5 využívající umělou inteligenci a další podporu UI v kreativních aplikacích. Brilantní barvy a rozlišení vyniknou na displejích s rozlišením WQXGA v kombinaci se 100% pokrytím barevného spektra sRGB a kompatibilitou s NVIDIA G-SYNC.

Aby daly ještě vice vyniknout kreativitě a výkonnosti, jsou tyto notebooky vybaveny funkcí Microsoft Copilot v systému Windows 11 (se speciální klávesou Copilot), která poskytuje rychlejší přístup k asistentovi s umělou inteligencí a sadě videokonferenčních nástrojů Acer s podporou umělé inteligence. Součástí každého zařízení je měsíční předplatné Xbox Game Pass Ultimate, díky němuž si hráči mohou vychutnat stovky kvalitních počítačových her. Duální ventilátory, výdechy chladicího systému a chladící systém procesoru využívající tekutý kov zajišťují, že vnitřní komponenty běží na plné obrátky i během těch nejnáročnějších herních situací.

Predator Helios Neo 14: přenosná herní bestie s procesory Intel Core Ultra

Řada Predator Helios Neo se rozšířila o dosud nejkompaktnější notebook bez kompromisů ve výkonu. I přes elegantnější a přenosnější konstrukci ve srovnání se svými 16 a 18palcovými sourozenci nabízí nový Predator Helios Neo 14 obrovský výkon díky procesorům až Intel Core Ultra 9 185H se schopností akcelerace s využitím umělé inteligence a grafickým kartám až NVIDIA GeForce RTX 4070, které podporují DLSS 3.5 s UI. Díky kombinaci vylepšených tepelných vlastností, optimalizované výkonnosti a grafiky využívající umělou inteligenci, mohou uživatelé očekávat výjimečný výkon a realistické zobrazení při práci nebo hraní na cestách. Displej se zobrazením až WQXGA (3072x1920) při frekvenci 165 Hz, 100% podpoře barevného spektra sRGB a kompatibilitě s NVIDIA G-SYNC ohromí realistickými a ostrými detaily v jakékoli kreativní aplikaci nebo hře i při nastavení vysokých detailů.

Klik pro zvětšení (Acer představuje nový Predator Helios Neo 14)

Aby si hráči mohli plně vychutnat maximální výkon, je Predator Helios Neo 14 vybaven nejmodernějšími chladicími mechanismy: systémem dvou ventilátorů, který zahrnuje 3D ventilátor AeroBlade 5. generace a technologii Vortex Flow, chladící systém procesoru využívající tekutý kov a širokými teplovodivými výdechy pro lepší odvod tepla a vyšší chladící účinnost. Je také vybaven technologií Intel Killer Wi-Fi 6E, plně funkčním portem USB typu C s ThunderBolt 4 a čtečkou karet MicroSD, pro široké možnosti připojení.

V Predator Helios Neo 14 je také vybaven technologií Acer PurifiedVoice 2.0, která eliminuje nežádoucí rušení na pozadí díky trojité sadě mikrofonů, a Acer PurifiedView, webkamerou, která vylepšuje kvalitu obrazu a videa. Obě technologie využívají technologie umělé inteligence. Asistent k řešení úkolů v podobě chatbota Copilot v systému Windows s podporou UI je snadno dostupná jediným kliknutím na klávesu Copilot. Sbírku funkcí UI a další funkce lze prozkoumat v nové zóně Experience Zone, kterou uživatel najde v aplikaci PredatorSense, kde může také upravit nastavení zařízení, světelné efekty klávesnice nebo třeba sledovat stav výkonu a teploty notebooku.

Acer Nitro 16: Hrajte, inovujte a tvořte bez kompromisů

Acer Nitro 16 v sobě kombinuje nejnovější technologie s řadu funkcí, které z něj dělají vhodnou volbu pro hraní i pro práci, a to s cílem zlepšit herní zážitky a produktivitu v jednom zařízení. Tento 16palcový herní notebook byl vylepšen o procesory až Intel Core i7 14700HX a grafické karty až NVIDIA GeForce RTX 4060, udží tak krok s nejnáročnějšími hrami a softwarem za příznivější ceny. Náruživí hráči a profesionálové ocení hybridní architekturu procesorů Intel s přídavnými jádry E, která pomáhají zrychlit výkon a sílu zařízení při multitaskingu. Notebooková grafická karta NVIDIA GeForce RTX 40 s architekturou Ada Lovelace přináší obrovský skok ve výkonu i grafice využívající umělou inteligenci. Hráči se mohou ponořit do realistických virtuálních světů díky ray tracingu a užít si masivní nárůst výkonu díky DLSS 3.5 . Díky platformě NVIDIA RTX AI nabízí Nitro 16 také bezkonkurenční výkon a jedinečné možnosti ve více než 500 hrách a aplikacích využívajících umělou inteligenci. Ty si můžete vychutnat na jeho 16palcovém panelu WQXGA (2560x1600) s obnovovací frekvencí 165 Hz a 100% podporou barevného spektra sRGB.

Herní notebook se proměnil v zařízení připravené na umělou inteligenci díky operačnímu systému Windows 11 s asistentem Copilot a Acer řešení pro konferenční hovory s podporou umělé inteligence, přináší tak uživatelům intuitivnější a příjemnější prostředí. Kliknutí na klávesu NitroSense zpřístupní novou zónu Experience Zone, která poskytuje přehled funkcí souvisejících s UI možnostmi notebooku Nitro 16, uživatelé se tak snadno dozvědí o všech funkcích potřebných k tomu, aby využili plný potenciál notebook. Přináší také přehled a možnost přepínání mezi výkonnostní režimy notebooku a nastavení čtyřzónové RGB podsvícené klávesnice v programu NitroSense tak, aby vyhovovaly jejich stylu a preferencím.

Acer Nitro 16 využívá špičkovou chladící soustavu se dvěma ventilátory, čtyřmi sacími a čtyřmi výfukovými chladicími systémy, které minimalizují zahřívání a současně maximalizují výkon procesoru a grafické karty. Ochrana a přenos tepla mezi životně důležitými komponenty je nyní účinnější díky přidání tepelného maziva z tekutého kovu k procesoru. K minimalizaci rušivých vlivů latence a nestabilního připojení je Nitro 16 vybaven technologií Intel Killer DoubleShot Pro, dvěma porty USB typu C s rozhraním ThunderBolt 4 a čtečkou karet MicroSD.

Predator Helios Neo 14 (PHN14-51) bude v regionu EMEA dostupný od června za cenu od EUR 1,999.

Acer Nitro 16 (AN16-73) bude v regionu EMEA dostupný od června za cenu od EUR 1,599.

Přesné specifikace, ceny a dostupnost se budou lišit podle regionu. Chcete-li se dozvědět více informací o dostupnosti, specifikacích a cenách produktů na konkrétních trzích, kontaktujte nejbližší pobočku společnosti Acer na adrese https://www.acer.com/cz-cs/.


DALŠÍ

CGwillWin