World of Warships přichází s velkým jarním rozšířením Lov na pinatu!

World of Warships přichází s velkým jarním rozšířením Lov na pinatu!
02:27, 14.03.2024

Společnost Wargaming, vydavatel a vývojář přední světové námořní hry World of Warships, přináší do předběžného přístupu dlouho očekávanou kolekci křižníků Commonwealthu. Tuto zbrusu novou řadu lodí doprovází nový event pas se dvěma postupovými liniemi a spoustou odměn, které lze po cestě odemknout. Navíc se do hry přehoupne událost Piñata Hunt s novou herní mechanikou právě na Apríla. Březnová aktualizace přináší také řadu aktualizací pro ponorky, odchod amerických letadlových lodí z Early Access a spoustu akce, do které se můžete ponořit díky nové sezóně hodnocených bitev a šarvátek.

Lov na piňatu začíná

Není to vtip, od konce března se ve hře na apríla objeví akce Piñata Hunt! Ve dvou sedmičlenných týmech se lodě VIII.-IX. úrovně utkají na upravené a jedinečně vyzdobené verzi mapy Hotspot v závodě o potopení speciální lodi piñata. V rámci zábavy bude každá loď, která se této akce zúčastní, oblečena do náhodně vybraných kamufláží s tématikou akce a po potopení exploduje ve zbrusu nové animaci. Jako odměnu za své rozbíječské úsilí obdrží hráči speciální piñata žetony, které lze ve zbrojnici vyměnit za tematické trvalé kamufláže, nášivku a pamětní vlajku. Tato událost také zavádí do hry zcela novou mechaniku v podobě přidání podpůrných spotřebních předmětů. V nabídce je osm unikátních spotřebních doplňků, které si hráči mohou odemknout nákupem nebo plněním bojových misí.

Křižníky Commonwealthu velí mořím

V předběžném přístupu zakotvila zbrusu nová řada deseti křižníků reprezentujících národy Commonwealthu. Tyto historické lodě, které se nacházejí ve stromu techniky, jsou známé svým dobrým poškozením za minutu, proti němuž stojí pomalá rychlost pohybu věží. Lehké i těžké křižníky v této linii mají děla o délce začínající na 152 mm, která se od VIII. úrovně zvyšují na 203 mm, a další palebnou sílu najdete díky zařazení torpéd od III. úrovně. Spolu s přidáním těchto křižníků přichází i nový průkaz pro události týmu Commonwealth.

Díky dvěma dvacetistupňovým postupovým liniím, které mohou hráči prozkoumat, si mohou odemknout spoustu odměn. Součástí je historický velitel Harold Farncomb, který je vybaven šesti dovednostními body, kamuflážemi, kontejnery a žetony, které lze uplatnit ve zbrojnici. Tento průkaz událostí nahrazuje denní mise týdenními, což oproti předchozím průkazům zjednodušuje postup.

Ponorky se dočkaly vylepšení pod vodou

Březnovou aktualizaci hry World of Warships doplňuje řada nových funkcí a vylepšení pro ponorky. Zahrnuty jsou úpravy torpéd, které umožňují poškození na základě vzdálenosti, vylepšené povědomí o blízkosti ostatních ponorek a lepší viditelnost podmořského terénu.

V rámci aktualizace 13.2 z předběžného přístupu odcházejí také americké letadlové lodě Independence, Yorktown a Essex. Navíc od 13. března přichází do hry zbrusu nová sezóna Ranked Battles, v níž proti sobě budou stát lodě VIII. a vyšší úrovně ve dvou týmech po šesti, a od 15. března začínají čtyři nové souboje na blízko.


DALŠÍ

CGwillWin