DLC The Elder Scrolls Online: Scions of Ithelia právě k dispozici na PC

DLC The Elder Scrolls Online: Scions of Ithelia právě k dispozici na PC
16:51, 11.03.2024

Příběh hry The Elder Scrolls Online pro rok 2024 začíná právě dnes vydáním herního balíčku DLC s dungeony Scions of Ithelia a bezplatné aktualizace základní hry s pořadovým číslem 41 na PC/Mac. Hráči se mohou vydat do dvou nových dungeonů a připravit se na dobrodružství v rámci nadcházející kapitoly Gold Road. Scions of Ithelia je právě k dispozici na PC/Mac a na konzole vyjde 26. března.

DLC Scions of Ithelia obsahuje dva zbrusu nové PvE dungeony Oathsworn Pit a Bedlam Veil. Hráči se mohou těšit na jedinečné odměny, mezi nimiž nechybí nové sběratelské předměty, úspěchy a sady předmětů, které na ně v těchto dvou nebezpečných dobrodružstvích čekají. V kapitole Gold Road, která vychází 3. června na PC/Mac a 18. června na konzolích, totiž hrají prim tajemné síly zla.

Součástí tohoto vydání je také aktualizace 41 pro základní hru, která všem hráčům ESO nabídne řadu bezplatných oprav, doplňků a vylepšení zážitků v rámci základní hry. Součástí této aktualizace je také nová možnost stohování obléhacích zbraní, která umožní odlehčit inventář a uložit společně až 20 stejných obléhacích zbraní. Aktualizace 41 rovněž mění minimální požadavky hry na PC a Mac, čímž je zajištěna trvalá úroveň výkonu starších systémů, kterou lze zachovat i v novějším obsahu.

Přístup k DLC Scions of Ithelia mohou hráči získat prostřednictvím členství ve službě ESO Plus nebo jeho zakoupením v obchodě Crown Store za 1500 Crowns (v seznamu DLC). Kromě toho je za 4000 Crowns k dispozici sběratelský balíček Scions of Ithelia Collector’s Bundle, který zahrnuje přístup k hernímu balíčku DLC, mounta Ashbone Sabre Cat, společníka Ashbone Echalette a pět Crown Experience Scrolls.

Mějte na paměti, že všichni členové ESO Plus mohou získat sběratelský balíček Scions of Ithelia Collector's Bundle zdarma; a to během dvoutýdenního období, které začíná v den vydání na jednotlivých platformách (11. března na PC/Mac a 26. března na konzolích Xbox a PlayStation).

DLC balíček s dungeony The Scions of Ithelia a aktualizace 41 jsou právě k dispozici na PC/Mac a 26. března vyjdou na konzolích Xbox a PlayStation.


DALŠÍ

CGwillWin