Tekken 8 je právě v prodeji

Tekken 8 je právě v prodeji
16:23, 26.01.2024

Tekken 8, nejnovější díl legendární série Tekken, je nyní k dispozici po celém světě. Hra Tekken 8, kterou vydává společnost Bandai Namco Europe S.A.S., přináší bojovou hru nové generace, poháněnou enginem Unreal Engine 5, a přichází exkluzivně na PlayStation®5, Xbox Series X|S a PC prostřednictvím služby Steam. Připravte se na srdcervoucí bitvy se zcela novými herními režimy a funkcemi, kompletně přepracovanými postavami, zničitelným prostředím a dalšími prvky.

Tekken 8 posouvá hranice bojových her a plně využívá výkon nejnovější generace konzolí, aby vytvořil jeden z vizuálně nejúžasnějších a nejúchvatnějších titulů v sérii. Pokračování navazuje na strašlivou bitvu, která skončila porážkou Heihachiho Mishimy, a soustředí se na novou rivalitu, v níž proti sobě stojí otec a syn, když se proti snaze Kazuyi Mishimy ovládnout svět vzpouzí hlavní hrdina série Jin Kazama.

"Jsme nadšeni, že můžeme vydat Tekken 8, nejnovější přírůstek do legendární série Tekken," řekl Anthony Macare, ředitel marketingu a prodeje společnosti Bandai Namco Europe. "Jsme přesvědčeni, že Tekken 8 se svou úžasnou grafikou, strhujícím příběhem a působivým seznamem 32 nových i vracejících se postav potěší naše fanoušky a přiláká k sérii nové hráče. Těšíme se, že ode dneška může každý zažít vzrušující boj."


DALŠÍ

CGwillWin