Poslední launch postavou v Tekken 8 je Reina

Poslední launch postavou v Tekken 8 je Reina
08:02, 14.11.2023

Soupiska hry Tekken 8 je nyní kompletní a byla oznámena Reina, poslední startovní postava. Reina, Purpurový blesk, používá své bleskurychlé pohyby k přemožení protivníků. Je obestřena tajemstvím, protože jediným známým faktem o ní je, že je studentkou polytechnické školy Mishima. Zdá se také, že má o Jina zvláštní zájem, zejména v boji s ním.

Na startovní soupisce hry bude 32 postav, jejichž příběh se soustředí na boj Jin Kazamy a Kazuyi Mishimy. Vedle těchto dvou postav si hráči budou moci zahrát za některé fanoušky oblíbené postavy, jako jsou Paul Phoenix a Yoshimitsu, vracející se postavy, jako jsou Jun Kazama a Raven, a tři zbrusu nové přírůstky: Azucena, Victor Chevalier a Reina. Ve hře Tekken 8 byly modely všech postav od základu přepracovány, aby maximálně využily nejnovější generaci hardwaru a poskytly hráčům lepší zážitek.

Hra Tekken 8 bude uvedena na trh 26. ledna 2024 pro PlayStation 5, Xbox řady X|S a PC a využije sílu této generace konzolí, aby nabídla vizuálně ohromující zážitek spolu s vizí podporující agresivitu a velkolepou bojovou akci.


DALŠÍ

CGwillWin