Nový Test Drive vyzerá stále ako splnený sen fanúšikov

Nový Test Drive vyzerá stále ako splnený sen fanúšikov
09:00, 15.12.2023

Po ďalšom odklade vydania, tentokrát na začiatok roku 2024, sa Test Drive Unlimited Solar Crown v rukách KT Racing môže pilovať po technickej stránke a vo finále z toho budú profitovať fanúšikovia - skalná vetva, medzi ktorú sa radím hrdo aj ja ako milovník kultovej a dlho hranej dvojky. Nateraz tu máme opäť nádejný trailer plný gameplay záberov na možnosti Solar Crown a ak bude dodržané to, čo nám autori sľubujú, mohlo by opäť zacinkať na veľké prekvapenie začiatku nového roku. Uvidíme.

Ostrov Hongkong je vďaka svojej nádhernej krajine ideálnym miestom na boj o vplyv medzi dvoma klanmi. Aj keď sa nemusíte spojiť ani s jedným z týchto dvoch klanov, pomoc jednému z nich dostať sa na vrchol vám pomôže rýchlejšie dosiahnuť ciele a odomknúť exkluzívne klanové odmeny.

Zapojenie sa do súťaže Solar Crown znamená, že budete chcieť získať nové vozidlá počas celej udalosti. Môže to byť preto, že chcete niečo prestížnejšie, s vyšším výkonom alebo auto vhodnejšie na určitú výzvu. Existuje veľa spôsobov, ako ich môžete získať:

  • Účasť na jazdeckých výzvach: preteky na ceste alebo v teréne, časové skúšky atď.
  • Skúmanie a objavovanie nových okresov, ciest, tajných oblastí atď.
  • Hľadanie a dokončovanie vrakov, aby ste mohli obnoviť ikonické autá, ktoré sú prístupné len pri skúmaní ostrova.
  • Používanie FRIM na zdokonaľovanie svojich vodičských zručností a získavanie solárnych mincí.
  • Okrem aktivít organizovaných Solar Crown môžete hájiť farby svojho klanu účasťou na klanových pretekoch a hodením okamžitej výzvy členom súperiaceho klanu.

    Keď si užívate pohodovú jazdu ulicami ostrova Hongkong a počúvate svoju obľúbenú hudobnú stanicu, zrazu za sebou počujete hlboký rev motora. Zdá sa, že viditeľne naštartovaný prehrávač vás naháňa. Bliká diaľkovými svetlami, čím potvrdzuje svoje zámery. Máte len minimum informácií: meno, klan, auto, hodnotenie výkonu a množstvo solárnych mincí, o ktoré sa hrá. To je všetko, čo stačí na to, aby sa konflikt ega prevalil. V žiadnom prípade sa nenecháte vyprovokovať týmto hráčom zo súperovho klanu a vyhráte súboj. Po prijatí výzvy začnete preteky hlava-nehlava na jedinečnej trase, ktorá sa vytvára náhodne a závisí od vašej polohy na ostrove.

    Každý hráč má už nakonfigurovaný svoj profil stávky a sumu, ktorú je ochotný vsadiť na každú výzvu. Po spustení okamžitej výzvy je cieľom prejsť cez čiaru skôr ako druhý hráč a vyhrať banku! Ak je hráč, ktorého ste porazili, zo súperovho klanu, zvyšuje sa váš Vplyv v klane a vy pomáhate s konečným cieľom svojho klanu - ovládnuť ostrov.

    Okamžité výzvy sú rýchlym a vzrušujúcim spôsobom súperenia s ostatnými hráčmi, bez obmedzenia vozidiel alebo hodnotenia výkonu: sú 100% improvizované a organizované medzi hráčmi. Dajú sa tiež vypnúť, ak vás takéto veci nebavia. Po vypnutí vás už ostatní hráči nemôžu vyzvať, ale budete mať menší Vplyv v rámci svojho klanu.


    DALŠÍ
    
    CGwillWin