Nádejný projekt Pacific Drive dostal dátum vydania

Nádejný projekt Pacific Drive dostal dátum vydania
09:14, 01.12.2023

Pacific Drive vyšle hráčov na životnú cestu, keď 22. 2. 2024 vyjde dobrodružná hra o prežití za volantom pre PlayStation 5 a PC, oznámili dnes Ironwood Studios a vydavateľský partner Kepler Interactive. Dátum vydania očakávaného titulu bol odhalený v novom trailery, ktorý bol predstavený v rámci PC Gaming Show.

Nahliadnite na chvíľu za oponu minulosti olympijskej zóny, ktorá sa rozprestiera v centre mesta Pacific Drive. Kedysi to bol žiarivý klenot pacifického severozápadu, teraz sa nachádza za 300-metrovou stenou, uzavretý pred vonkajším svetom a ponechaný napospas tajomným javom a prírodným silám. Preskúmajte výrazne fascinujúce nové biómy počas jazdy hlbšie do neznáma; zmapujte Zónu, odhaľte jej skrytú históriu a pokúste sa predbehnúť smrtiace anomálie tohto surrealistického miesta.

Sadnite si za volant jedinečne schopného kombi, udržiavajte a vylepšujte svoju jazdu o nástroje na záchranu života, pričom sa budete pohybovať zradným terénom, zbierať zásoby a prežívať napäté stretnutia s nebezpečnými nástrahami krajiny. Čím ďalej jazdíte, tým viac sa do vysielačky vášho auta ozývajú tajomné hlasy, ktoré ponúkajú otázky a hrozivé varovania - nechávajú vás premýšľať, kto alebo čo zostáva na tomto opustenom mieste. Prežijete, alebo sa stanete ďalšou pamiatkou v strašidelnej krajine Zóny?


DALŠÍ

CGwillWin