Otevřená beta Men of War II již za 14 dní

Otevřená beta Men of War II již za 14 dní
15:51, 28.07.2023

Vydavatelství Fulqrum Publishing a ukrajinské studio Best Way s potěšením oznamují, že finální betaverze očekávané realtime strategie Men of War II začne ve čtvrtek 10. srpna a skončí v pondělí 14. srpna.

Tento víkend Final Beta představuje třetí příležitost, kdy budou mít fanoušci přístup ke hře před jejím vydáním 20. září 2023, a to prostřednictvím služeb Steam, Epic Games Store a dalších digitálních obchodů. Bude k dispozici ke stažení zdarma prostřednictvím stránky Men of War II na Steamu, kam mohou hráči ihned zamířit a zaregistrovat se k přístupu ještě dnes.

Během otevřené bety si hráči budou moci vyzkoušet klasické režimy hry Men of War II, což je komunitou velmi žádaná funkce, která hráče vrátí k multiplayerovému zážitku z předchozích her Men of War. Hráči si budou moci jednoduše vybrat, za který národ chtějí hrát, a v každém zápase budou mít okamžitě přístup ke všem jednotkám daného národa. Neexistují žádné prapory a ešelony, hráč povolává své síly na základě kombinace individuálního časovače každé jednotky a také vlastního fondu zdrojů.

Mezitím mohou fanoušci, kteří hledají nové zážitky, vyzkoušet režim Realismus, který nabízí vyšší šanci na zneškodnění a zajetí nepřátelských vozidel, méně vizuálních pokynů týkajících se viditelnosti a zdraví jejich jednotek, omezenější dostřel zbraní a mnoho dalších herních změn.

Tato finální otevřená beta verze vychází ze zpětné vazby komunity tisíců hráčů, kteří již hráli, testovali a poskytli své názory na předchozí dva veřejné testy týkající se všeho od vyvážení jednotek až po vylepšení optimalizace. Verze v této betaverzi bude věrně kopírovat zážitek z plného vydání, přičemž při spuštění budou přidány další funkce, spousta obsahu a další režimy. Vývojáři budou i nadále pracovat na vylepšování a vyvažování na základě čerstvé zpětné vazby od hráčů z této bety. Postup hráčů a jejich uložená data v tomto otevřeném beta testu se do vydání nepřenesou.

Men of War II - obsah Open Beta:
4x PvP Competitive Multiplayer módy
Assault Zones
Combat
Front Line
Incursion
1x PvP Competitive Battle mód
Combined Arms
1x PvE mód
Line Defense
7 map
Airfield
Bazerville
Borovaya River
Carpathians
The Coast
Farmland
Winter March
3 Single Player / Co-op mise
Ambush
Battle of Coisson
Towards Freedom

DALŠÍ

CGwillWin