Men of War II, nový trailer i datum vydání

Men of War II, nový trailer i datum vydání
12:43, 02.09.2022

Nadcházející pokračování uznávané franšízy real time strategie Men of War II, netrpělivě očekávané mnoha hráči a nadšenci do strategických her, bude k dispozici v roce 2023. Rozhodnutí přeplánovat původní datum vydání z roku 2022 bylo přijato za účelem přizpůsobení se novým funkcím a obsahu navrženému jeho fanoušky a vylepšit hru samotnou, což by nebylo možné kvůli zpožděním způsobeným válkou na Ukrajině.

Ukrajinské studio Best Way sídlilo v Severodoněcku a muselo pomoci svým zaměstnancům a jejich rodinám se přestěhováním po událostech z 24. února 2022, během kterých byl vývoj pozastaven. Navzdory tomu se tým Best Way v posledních několika měsících dychtivě vrátil k vývoji a s pomocí podpůrné komunity fanoušků obklopujících franšízu již absolvoval několik kol uzavřených playtestů a účastníci byli spokojeni s kombinací klasických Men of War hratelnosti a nových funkcí jako Frontline, Direct Control a mnoho dalšího.

Díky zpětné vazbě hráčů shromážděné prostřednictvím těchto testů však vývojový tým plánuje udělat hru větší a lepší, než si kdokoli původně představoval. Realizace této vize bude vyžadovat více času na vývoj, ale jak Best Way, tak Fulqrum Publishing se shodly, že by stálo za to vytvořit dosud nejlepší a největší hru Men of War.

Tento čas navíc umožní týmu Best Way přidat spoustu nového obsahu, jako je tolik žádaná samostatná kampaň pro Třetí říši a nové mise pro jiné frakce. Vylepšit mnoho herních funkcí, jako jsou dynamické kampaně, výrazně upgradovat uživatelské rozhraní a mnoho dalšího. Více informací o všech nových funkcích a vylepšeních pro hru přineseme brzy, ale mezitím objevte nový epický trailer na Men of War II!


DALŠÍ

CGwillWin