hw
Lenovo predstavilo Tab P12 a Tab M10 5G

Lenovo predstavilo Tab P12 a Tab M10 5G
09:08, 27.07.2023

Spoločnosť Lenovo predstavuje dva nové prírastky do svojho radu spotrebiteľských tabletov s operačným systémom Android, Lenovo Tab P12 a Lenovo Tab M10 5G, ktoré sú určené na všestrannejšie využitie a skvalitnenie osobného času. Tieto zariadenia, ktoré kombinujú zábavu, vzdelávacie nástroje a zvýšenú mobilitu, sú navrhnuté tak, aby spĺňali široké požiadavky dnešných spotrebiteľov bez ohľadu na to, kam ich život zavedie.

Lenovo Tab P12 je ideálnym zariadením pre stredoškolákov a vysokoškolákov, ktoré ponúka kombináciu možností na učenie a zábavu. Má veľký 12,7-palcový 3K displej na sledovanie videí aj prehliadanie webu, systém reproduktorov JBL a technológiu Dolby Atmos, ktorá prináša bohatší, viacrozmerný zvukový zážitok, ktorý prináša väčšiu hĺbku, čistotu a detaily zo zábavy. Výdrž batérie podporuje dlhšie používanie na učenie aj zábavu. Lenovo Tab P12 vyniká kompatibilitou s novým perom Lenovo Tab Pen Plus a klávesnicou inšpirovanou notebookom ThinkPad. Veľký displej možno rozdeliť na multitasking - písanie poznámok na online hodiny alebo prezeranie dokumentov, zatiaľ čo špecializovaný režim čítania a funkcia starostlivosti o oči podporujú dlhé, pohlcujúce študijné sedenia. Lenovo Tab M10 5G je špeciálne navrhnutý tak, aby vyhovoval vysoko mobilným spotrebiteľom, ktorí chcú pohodlie bez toho, aby sa museli starať o to, aby zostali pripojení. Tento vždy pripojený tablet poskytuje rýchle pripojenie 5G1 a trvalú výdrž batérie2 na 10,61-palcovej 2K obrazovke.

Na základe nedávneho prieskumu spoločnosti Lenovo sú potreby používateľov tabletov odlišné a neustále sa vyvíjajú.3 Podstatná väčšina používateľov používa svoje tablety ako nástroje na kombináciu prehliadania webu, zábavy, štúdia a produktivity - čo dokazuje, že chvíle voľného času sú rovnako dôležité ako obdobia produktivity. Najvýraznejší význam ľudia pripisujú výdrži batérie.2 Keďže hybridný život v post-pandemickej ére pokračuje, spotrebitelia čoraz viac spájajú prácu, učenie, zábavu a voľný čas. S cieľom reagovať na tieto meniace sa požiadavky a túžby spoločnosť Lenovo navrhla nové tablety Lenovo Tab P12 a Lenovo Tab M10 5G ako prémiové (P) a mainstreamové (M) tablety pre zábavu, učenie, produktivitu a lepšiu prenosnosť pre aktívny hybridný životný štýl.

,,Od plynulého prechodu medzi prácou, štúdiom a zábavou až po robustnú výdrž batérie2 a vylepšenú mobilitu s podporou 5G1 pre prieskumníkov - tablety Lenovo pomáhajú nanovo definovať koncept inteligentnejšieho hybridného života.,” povedal Tony Chen, viceprezident pre segment tabletov v spoločnosti Lenovo. ,,Používatelia tabletov očakávajú od svojich tabletov viac ako kedykoľvek predtým, pričom viac ako 80 % ich využíva na produktivitu a zábavu.3 Preto sú nové tablety Lenovo Tab P12 a Lenovo Tab M10 5G navrhnuté ako každodenní spoločníci, ktorí sa prispôsobujú všestranným a vyvíjajúcim sa digitálnym potrebám moderných používateľov tabletov a domácností.”

Klik pro zvětšení (Lenovo predstavilo Tab P12 a Tab M10 5G)

Lenovo Tab P12: Inšpirujte sa, učte sa a užívajte si čas pre seba

Lenovo Tab P12 ako hlavný tablet spoločnosti Lenovo pre školskú dochádzku je navrhnutý tak, aby ste z neho vyťažili maximum pri učení aj pri hraní. Toto všestranné zariadenie dokáže pojať viacero používateľov a vyhovieť potrebám študentov. Hrajte sa, študujte a tvorte - to všetko na jednom prenosnom tablete.

Na účely zábavy slúži veľký 12,7-palcový LCD displej tabletu Lenovo Tab P12 s rozlíšením 3K (2944 x1840), ktorý je ideálny na streamovanie, prácu s dizajnom a ľahké hranie hier. Jeho rozsiahly displej poskytuje nielen širšiu vizuálnu plochu, ale aj vysokokvalitný obraz - ponúka o 50 percent vyššiu hustotu pixelov ako Full HD displej rovnakej veľkosti. Vďaka väčšej hustote pixelov poskytuje displej bohatší obraz v rámci rovnakej veľkosti, čoho výsledkom sú zložitejšie detaily, ako aj pomerne vysoký kontrastný pomer pre pútavejšie farby. Lenovo Tab P12 obsahuje štvoricu reproduktorov JBL a podporu Dolby Atmos pre pohlcujúci a viacrozmerný zvukový zážitok.

Tento tablet s až 8 GB RAM a osemjadrovým procesorom je stvorený na rýchle a plynulé operácie. Keďže si spoločnosť Lenovo uvedomuje, že výdrž batérie je pre väčšinu používateľov kľúčovým faktorom, Lenovo Tab P12 nesie batériu s kapacitou 10 200 mAh, ktorá umožňuje až 10 hodín prehrávania videa2- ideálne na dlhé prestávky.

Pokiaľ ide o štúdium, ktoré si vyžaduje presné písanie poznámok, kreslenie diagramov alebo anotovanie súborov PDF, tablet Lenovo Tab P12 sa dodáva s praktickým perom Lenovo Tab Pen Plus4, ktoré funguje v spolupráci s bezplatnými predinštalovanými aplikáciami Nebo a MyScript Calculator 2.5 Na uľahčenie efektivity môže Lenovo Tab P12 fungovať aj ako bezdrôtová kresliaca podložka pre počítač so systémom Windows pomocou aplikácie Lenovo Freestyle,6 ktorá pomáha integrovať skúsenosti s tabletom a počítačom. Vďaka tejto aplikácii môžu s tabletu spraviť napríklad druhý displej. Používatelia tabletu Lenovo Tab P12 môžu tiež rýchlo prepínať medzi zábavou a produktivitou tým, že si na písanie zapnú klávesnicu inšpirovanú notebookom ThinkPad. Voliteľná klávesnica je vybavená klávesmi so zdvihom 1,5 mm, jemnou konkávnosťou 0,2 mm a rozstupom kláves 19 mm pre pohodlné písanie. Vstavaný trackpad a 16 funkčných skratiek uľahčujú navigáciu v pracovnom priestore. Pre multitasking na vyššej úrovni majú teraz používatelia prístup k štyrom aplikáciám na rozdelenej obrazovke a až k 5 plávajúcim oknám. Okrem toho študenti, ktorí veľa čítajú, môžu využiť režim čítania s hudbou na pozadí a funkcie starostlivosti o oči, ktoré ponúkajú pohodlný a pútavý zážitok. Mimoriadne širokouhlá predná kamera s rozlíšením 13 Mpx je dokonale navrhnutá na online videohovory a vyučovanie. Či už máte videohovor s priateľmi, alebo zachytávate nejaký okamih, fotoaparát sa zameriava na to najdôležitejšie: na vás. S pomocou vstavaného optického a zvukového hardvéru nie je pri videohovoroch na tablete Tab P12 priestor na nedorozumenia.

Klik pro zvětšení (Lenovo predstavilo Tab P12 a Tab M10 5G)

Osloboďte sa od úzkosti z Wi-Fi s tabletom Lenovo Tab M10 5G

Lenovo Tab M10 5G je vhodný pre používateľov, ktorí ocenia bezproblémové mobilné pripojenie bez toho, aby museli myslieť na stabilitu Wi-Fi. Ponúka pohodlie neustáleho pripojenia rýchlosťou 5G1, či už ste doma, na výlete, v hoteli alebo kdekoľvek inde. Tento tablet vybavený mobilnou platformou Snapdragon 695 5G je navrhnutý pre digitálnych nomádov a milovníkov prírody, ktorí vedú hybridný životný štýl. Či už ste v prírode alebo na ceste do práce, používatelia tabletu Lenovo Tab M10 5G môžu získať nepretržitý prístup k streamovaniu videa, videohovorom s priateľmi, rýchlemu sťahovaniu a dokonca aj k hraní hier v cloude. Využite vysokorýchlostné pripojenie prakticky kdekoľvek vďaka integrovaným pásmam 5G Sub6 s nastavením priority mobilných dát.1

Získajte prístup k videohovorom a streamovaniu bez oneskorenia na cestách s 10,61-palcovým 2K displejom s obnovovacou frekvenciou 90 Hz. Ohromujúci vizuál tabletu je doplnený neuveriteľným zvukom pri vychutnávaní si zábavy s pohlcujúcim zvukom Dolby Atmos. S dvojfarebným dizajnom s matným povrchom a hmotnosťou približne 490 g (1,08 lb) je tablet dokonale vhodný na vonkajšie použitie, s hodnotením IP52 pre odolnosť proti prachu a vode7, ako aj s vlastnosťami ochrany proti poškriabaniu pre zvýšenú odolnosť.

Lenovo Tab M10 5G je vybavený batériou s kapacitou 7700 mAh, ktorá ponúka až 12 hodín2 prehrávania videa s pohodlným rýchlym nabíjaním až do 20 W8. Displej s certifikátom TÜV pre starostlivosť o oči9 poskytuje pohodlnejšie čítanie, minimalizuje modré svetlo a blikanie, zatiaľ čo režim Immersive Reading Mode umožňuje jednoduché prepínanie medzi farebnými a monochromatickými režimami pri čítaní z digitálnej knižnice. Voliteľné pero Lenovo Tab Pen Plus4 môže poskytnúť flexibilitu pre skúmanie a kreativitu.


DALŠÍ

CGwillWin