Dali by ste si budovateľský survival z prostredia pána prsteňov?

Dali by ste si budovateľský survival z prostredia pána prsteňov?
17:01, 12.06.2022

Tak práve vám je určený projekt The Lord of the Rings: Return to Moria, ktorý aktuálne oznámila nezávislá spoločnosť Free Range Games po boku vydavateľa menom North Beach Games. Vydanie je plánované na koniec budúceho roka.

Hra ako taká je určená predovšetkým milovníkom slávnych diel 7 Ways to Die a Stranded Deep, ktoré práve zastrešuje vyššie spomínaný vydavateľ. Jej dejové zasadenie sa datuje do štvrtej éry letopisov Stredozeme, kedy je Sauron zničený a je preto nutné nanovo vybudovať napríklad aj trpasličie kráľovstvo Khazad-dûm.

V tomto momente prichádzate do oblasti Morie aby ste po boku priateľov trpaslíkov začali stavať svetlú budúcnosť pre svoju rasu. Cez to všetko, že hrozba zo strany Saurona je už preč, nebezpečenstvo aké na vás číha v hlbokých podzemných chodbách nie je možné zanedbať. Tento budovateľský simulátor má poháňať komplexný manažment v rámci surovín a rovnako tak dôležitého rozdeľovania úloh - dokonca nebude chýbať ani temná atmosféra plná strachu.

  • Prežiť v temnote: Aby hráči prežili v zradných baniach Morie, musia šetriť zdroje, loviť a zbierať potravu a organizovať svoj spánok, teplotu a úroveň hluku. Využívajte dynamické svetelné systémy na zaistenie bezpečnosti a na prerazenie cesty ďalej do tmy. Bojujte s nevýslovným zlom a prežite hordy obludných orkov v boji, pričom odhalíte tajomstvo Tieňa, ktorý sa vznáša v horách.
  • Budovanie základne: Nájdite únik pred temnotou. Odhaľte a vyčistite nové lokality a vytvorte architektúru na akú dejiny nezabudnú. Buďte kreatívni a budujte základne od základov alebo stavajte na už existujúcom prostredí. Dajte si pozor na zlo, ktoré sa snaží zničiť trpasličí pokrok.
  • Znovu vybudujte a pretvorte Moriu: V priebehu príbehu obnovte dávno stratené starobylé kráľovstvo Khazad-dûm do jeho bývalej slávy a obnovte trpasličie pamiatky. Obnovte staré bane a znovu naštartujte ich kováčske dielne, aby ste získali ich bohaté zdroje.
  • Preskúmajte: Ponorte sa do hlbín baní Morie. Procedurálne generované prostredia sú bohaté na zdroje a plné tajomstiev a nebezpečenstva, čo zakaždým prináša jedinečný zážitok.
  • Kooperatívny multiplayer: V online kooperatívnom multiplayeri až pre ôsmich hráčov môžete zažiť dobrodružstvo sami alebo sa spojiť s priateľmi.
  • Vyrábajte trpasličie nástroje, zbrane a ďalšie veci: Vyrábajte a získavajte legendárne trpasličie brnenia, nástroje, zbrane a stavby. Prestavajte starobylé kováčske dielne, aby ste posilnili, opravili a začarovali výbavu. Vylepšujte a odomykajte nové technológie a fantastické stroje.
  • Odhaľte magické artefakty: Objavte starodávne magické predmety vrátane mečov, ktoré svietia, keď sú orkovia nablízku, mapy dávno spiacich mithrilových žíl, knihy so zabudnutými remeselnými plánmi a amulety, ktoré dodávajú silu alebo múdrosť.
  • Ťažte rudu a šperky: Založte bane a objavte ložiská vzácnych surovín, ako je železo, zlato a kremeň, a fantastických materiálov, napríklad mitrilu. Získajte prístup k remeselným staniciam a kováčňam, aby ste mohli premieňať rudu na ingoty a vylepšovať výbavu. Buďte však pripravení, ťažba je hlučná a môže prebudiť to, čo sa skrýva v temnote.
  • Komplexný staviteľ trpaslíkov: Hráči sa stanú súčasťou Trpasličej legendy, keď si vytvoria vlastného trpaslíka cez editor postáv. Trpaslíkov si môžete rôznymi spôsobmi prispôsobiť a vytvoriť si tak jedinečnú trpasličiu identitu. Počas hrania potom môžu hráči nájsť a vyrobiť brnenie a zbrane, aby ešte viac vyzdvihli svoj jedinečný štýl.

  • DALŠÍ
    
    CGwillWin