Posledná veľká 3DS exkluzivita dostala požehnanie...

Posledná veľká 3DS exkluzivita dostala požehnanie...
10:23, 06.11.2019

To že je handheld Nintendo 3DS, minimálne v ponímaní tunajších vôd, definitívne za zenitom vám asi nemusím znova pripomínať. Ostatne nedávno vydaná revízia Switchu do podoby Lite, to celé len podtrhla. Predstavte si však, že stále existuje jedna indie firma, ktorá už cez dva roky pripravuje. na tento zomierajúci handheld. hneď tri exkluzívne hry. Všetky sa točia okolo ich autorského univerza Silver Falls, a nás teraz zaujíma hlavne podtitul 3 Down Stars.

Na nočnej oblohe nad mestečkom Silver Falls, sa raz večer objavili zvláštne svetla. Keď z oblohy následne dopadli na zem, toto osamelé a ospalé mesto na okamih zamrzlo v čase. Podivné žiarenie následne zmenilo takmer všetkých na krvilačné príšery a zdá sa, že to nemá vplyv iba na ľudí v Silver Falls. Do tohto mysteriózneho prostredia vás uvedie survival horor silne inšpirovaný scénou na prelome milénia, kde by sme našli také legendy ako Silent Hill a Resident Evil. To znamená, že nás čaká nebezpečenstvo na každom rohu, obmedzená zásoba munície, pestrá paleta zbraní (avšak dobre skrytých) a samozrejme, aj nejaká tá logická hádanka.

Silver Falls - 3 Down Stars je exkluzivita pre Nintendo 3DS a 2DS XL, ktorá chcela stíhať vydanie ešte v tomto roku. Autori však museli nekonečne dlho bojovať o pozornosť samotného Nintenda, reč je o procese schvaľovania, ktorá so šťastným koncom vyvrcholila práve v tomto okamžiku. Nintendo totižto docenilo ich prácu a dalo zelenú produkcii celej trilógie Silver Falls, ktorá sa tak môže stať vysoko kvalitnou labuťou piesňou legendárnej konzole 3DS. Držme im palce a tešme sa na výsledný produkt. A ako ten vlastne vyzerá?!


DALŠÍ

CGwillWin