Generation Zero má první gameplay trailer

Generation Zero má první gameplay trailer
22:31, 16.08.2018

Generation Zero bude survival sci-fi střílečka v otevřeném světě. Odehrávat se bude v 80. letech a celá hra je zaměřená hlavně jako coop akce s kamarády. Vývojáři jsou ze studia Avalanche (což je studio co udělalo např. Just Cause 3) a hra byla oznámena ještě před letošní E3, ale zatím se o ní nic moc nevědělo. Dnes už toho víme víc a musím říct, že je na co se těšit.

Zatímco v sérii Just Cause, jsme byli zvyklí na krásnou tropickou krajinu, spousty výbuchů a hromadu střílení, nebo na Rica chodícího po křídle letící stíhačky, Generation Zero bude v úplně jiném stylu. Hra je zasazená do zasněžené švédské krajiny a díky coop multiplayeru zde budete plánovat spoustu taktik a pastí proti vašim nepřátelům - po zuby ozbrojeným robotům.

Klik pro zvětšení (Generation Zero má první gameplay trailer)

Po světě budete nacházet různé zbraně, vylepšení v podobě tlumičů, odstřelovačských hledí, rukojetí apod., které najdete třeba v opuštěných domech, v rozbitých autech, nebo v robotech co jste zničili. Zkoumáním nebudete nacházet jenom vybavení, ale i celý příběh hry. Generation Zero tak vypadá velmi slibně a zmíněný gameplay trailer najdete zde.

Generation Zero je ve vývoji pro PC, Xbox One a PS4. Datum vydání ještě není známé, ale hry se dočkáme někdy v roce 2019.


DALŠÍ

CGwillWin