Je čas na návrat Dino Crisis?

Je čas na návrat Dino Crisis?
09:29, 08.03.2017

Shinji Mikami nieje len tvorca populárnej série Resident Evil, ale aj autor nemenej kultovej značky Dino Crisis, ktorá ostane už navždy spojená so zrodom prvej PlayStation konzole. Capcom aktuálne vrátil práve RE na scénu hororu jeho už siedmou radovou časťou a tak sa logicky ozývali hlasy, či by nebolo rozumné skúsiť oprášiť aj IP Dino Crisis.

K celej téme sa vyjadril sám producent spomínaného Residenta Masachika Kawata, ktorý v rozhovore pre magazín Daily Star vlial menšiu nádej do žíl milovníkov starej a temnej éry firmy Capcom.

"Myslím, že ak by sme dostali šancu vytvori nový Dino Crisis pre moderné herné technológie, bola by to skutočne vzrušujúca vyhliadka."

Pokiaľ sa pozrieme na tendenciu oživovania niečoho dávno zabudnutého, nieje lepšej firmy než práve japonský Capcom. Ten okrem siedmeho Residenta aktuálne oživil aj nekonečnú sériu Marvel vs. Capcom, čo nám dáva stále veľké nádeje v možnú reinkarnáciu sveta Dino Crisis. Uvidíme a dúfame, že celá vec neskončí len u zbožného priania.


DALŠÍ

CGwillWin