Bomba hry v dubnovém Games with Gold

Bomba hry v dubnovém Games with Gold
19:36, 24.03.2016

Už pár měsíců Xbox nabízí ve svých měsíčních hrách zadarmo lepší kousky než konkurenční Playstation a nadcházející měsíc to vypadá opět na pěkný náhul. Protože Xbox Games with Gold přinesou tyto tituly.

Pro Xbox One hned od prvního dubna přisviští The Wolf Among Us Všemi velice chválená komiksová hra od Telltale Games. Bude dostupná celý měsíc. No a od půlky dubna až do půlky května se dočkáme, dle mého názoru ještě větší pecky. Sunset Overdrive je exkluzivita Microsoftu, která trošku zapadla při svém vydání. Ne každého zaujala, ale mě její punkový nádech, skvělý soundtrack a neskutečně vtipné sekvence velice bavily. Takže já osobně doporučuji, když si najdete naši recenzi, dozvíte se trošku jiný pohled.



Majitelé Xbox 360 nezůstanou vůbec zkrátka. V první půlce dubna dostanou dokonalý Dead Space a v druhé průměrné (a pro někoho skvělé) Saints Row IV. Samozřejmě si tyto hry zahrají i majitelé Xbox One díky "zpětné kompatibilitě". Tak co na to říkáte? Já říkám, rukavice je hozena a Sony snaž se.


DALŠÍ

CGwillWin