Ubisoft oznamuje PC betu THE CREW WILD RUN

Ubisoft oznamuje PC betu THE CREW WILD RUN
19:33, 06.10.2015

V uzavřené betě se budou hráči moci poprvé zúčastnit "The Summit", neoficiálního sjezdu tisíců řidičů a mechaniků z celého světa, které se koná na ikonických místech po celých Spojených Státech. Je to událost oslavující automobilovou kulturu prostřednictvím více rozměrného klání s širkým výběrem vozidel, od vytuněných aut a mrštných motorek až po exotičtější koncepty. The Summit je zatím největší výzvou v závodní hře a hráči dostanou šanci předvést své schopnosti v rámci nejrůznějších řidičských technik a rozmanitých terénů.



V průběhu bety budou mít hráči možnost splnit PvE a PvP mise aby zvýšili svou pozici v žebříčku a odemkli nové prvky pro úpravu svého vozidla. K dispozici budou také FreeDrive aktivity, řidičské výzvy, které otestují Vaši rychlost a schopnosti nebo kaskadérské soutěže se zbrusu novými překážkami vytvořenými speciálně pro specifika nových vozidel.

Klik pro zvětšení (Ubisoft oznamuje PC betu THE CREW WILD RUN )

Hráči budou moct vyzkoušet své schopnosti s dragstery, navrženými pro závratné rychlosti, driftovacími vozy, které vyžadují precizní kontrolu, nezastavitelnými monster trucky, které dokáží předvést nebezpečná salta a šílené skoky, nebo na širokém výběru rychlých motorek od prestižních značek, vybavených tak, aby se dokázaly vyrovnat i těm nejrychlejším autům na vozovce i mimo ni.

Beta také představí grafický update, který přichází s novým rozšířením a přináší dechberoucí prostředí vylepšené novými světelnými efekty a upravenými lokacemi přizpůsobenými všem druhům vozidel.

Rozšíření The Crew Wild Run bude od 17. listopadu dostupné samostatně ke stažení a od 19. listopadu k zakoupení v obchodech v balení se základní hrou. I hráči se základní verzí The Crew získají nový grafický update.

Zaregistrujte se do bety pro Windows PC na thecrewgame.com.

DALŠÍ

CGwillWin