První záběry z třetího pokračování Sniper Elite

První záběry z třetího pokračování Sniper Elite
17:52, 06.02.2014

Od březnového oznámení Sniper Elite 3 uběhl už takřka rok a autoři ze studia Rebellion se vůbec poprvé pochlubili záběry přímo z hraní, které zveřejnili prostřednictvím zahraničního portálu VG247. Pětiminutovým videem nás doprovází komentář Tima Jonese, který připomněl nejenom dávno známé informace, jako například zasazení do kulis severní Afriky či daleko svobodnější možnosti řešení vašeho úkolu, ale odhalil i několik novinek.

Získávání bodů za nejrůznější způsoby likvidace členů Wehrmachtu nově neurčuje pouze vaše výsledné skóre, ale slouží i coby zkušenostní systém. Odměnou za vyšší úroveň bude odemykání spousty rozšíření, kterými můžete modifikovat své zbraně. Úpravami prošla také populární rentgenová kamera, jenž hráči přiblíží nejenom poslední okamžiky nebohého vojáka, ale dokonce vozidel.

Jones neopomenul ani multiplayer, jenž bude nově podporovat až dvanáct hráčů na jeden server. Chybět pochopitelně nemůže ani kooperace dvou hráčů. Těm bude k dispozici jak celá příběhová kampaň, tak také speciální módy jako Survival (obrana před vlnami nepřátel) či Overwatch (dvojice si rozdělí role pozorovatele a odstřelovače).

Sniper Elite 3 má vyjít někdy během letošního roku a to na počítačích a konzolích Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 a PlayStation 4.

DALŠÍ

CGwillWin