Armáda České republiky v přídavku pro ArmA II

Armáda České republiky v přídavku pro ArmA II
17:26, 04.06.2012

Česká hra světového kalibru, v hlavní roli Armáda České republiky - konečně! Bohemia Interactive oznamují, že chystaný přídavek zvaný prostě ArmA 2: Army of the Czech Republic, který vyjde ve třetím čtvrtletí tohoto roku za cenu 199 Kč (předobjednávky zde), konečně umožní fandům - dá se předpokládat že hlavně českým fandům - otestovat v praxi, alespoň tedy virtuálně, schopnosti vojenských sil naší mateřské země.

Balíček bude obsahovat řadu věrně vymodelovaných jednotek, vozidel a prostředí, která budou demonstrovat to, kde a jak byla česká armáda v různých válkách nasazována. Ve fiktivním příběhu půjde o následující: Občanská válka v Bystrici je u konce, ale válečný zločinec plukovník Mijovič stále zemi terorizuje. Na zachránu přichází... zní to vážně divně... jednotky Armády ČR. Navíc se v Takistánu snaží spojenecké jednotky o rekonstrukci místní země, jenže rebelové jim to stále stěžují. České jednotky pohybující se v oblasti tak budou muset vypomoci.

Fandy vojenské techniky čekají třeba vozidla L-159 Alca, Pandur II a Dingo či zbraně od České zbrojovky: CZ 805 BREN, CZ Scorpion EVO III a CZ 75 PHANTOM. Celkem to bude patnáct misí ve dvou nových letních prostředích: Bystrici a Bukovině.

Klik pro zvětšení (Armáda České republiky v přídavku pro ArmA II)

DALŠÍ

CGwillWin