Bohemia Interactive kutí Take on Helicopters

Bohemia Interactive kutí Take on Helicopters
20:11, 31.03.2011

Bohemia Interactive, známé české vývojářské studio stojící za slavnou Operací Flashpoint či sérií ArmA, se nyní pustili do vrtulníkového simulátoru s názvem Take on Helicopters. A takových her vskutku moc není. Máme se těšit na krásné, detailní a otevřené prostředí zpracované podle reálných geografických dat Severní Ameriky a jižní Asie, ve kterém budeme plnit mnoho "nečekaných úkolů". Pro tvořivce nebude chybět editor misí a pro online hráče zase multiplayer jak kooperativní tak kompetetivní. Tisková zpráva přibližuje i příběhové pozadí:

Na leteckou firmu Harryho Larkina přišly zlé časy. Podnik, který budoval desítky let, se ocitl blízko krachu, zbývá už jen pár dní do jeho úplného zavření. Navzdory nejisté budoucnosti se jeho synové rozhodují zachránit firmu, kterou jejich otec budoval celý život. Společně na sebe berou odpovědnost za zakázky a vzdorují konkurenci, společně nasedají do vrtulníků!

Take on Helicopters vyjde pouze na PC ve 4. čtvrtletí 2011. Hra už má i své oficiální stránky.

Klik pro zvětšení (Bohemia Interactive kutí Take on Helicopters)Klik pro zvětšení (Bohemia Interactive kutí Take on Helicopters)

DALŠÍ

CGwillWin