SCORE 135 v prodeji...

SCORE 135 v prodeji...
00:00, 24.04.2005
Nové číslo časopisu SCORE je v prodeji, co vám přináší?
Slovo autorů...

Klik pro zvětšení (SCORE 135 v prodeji...)Pozor, pozor! Nadupaný rychlík poháněný nitroglycerínem (jasně, je to SCORE!) dojel do 135 stanice. Veze s sebou pár nablýskaných vagónů, tak pojďme hodit voko na jejich náklad. První co flákne do očí je bezesporu hra, kterou jste možná ani nedoufali, že někdy herní časopis přinese. Skutek však neutek a plnou hrou je Fallout Tactics – 3 CDčkové vyvrcholení postapokalyptické ságy! Na DVD najdete kromě této pecky i oblíbený redakční pořad SCORE Live, 15 trvanlivých demoverzí, oficiální a hutný datadisk Vietcong: Red Dawn nebo 10 amatérských adventur ve stylu starých pecek LucasArts nebo Sierry.

Adventurami se ostatně zabývá i hlavní článek čísla, čímž se volně dostáváme k papírové části dárkového balení č. 135.

Již na vychytané obálce se dozvíte, že uvnitř na vás čeká mimo jiné další Hitman, datadisk k Half-Life 2, nový počin zlínského studia Illusion Softworks, Unreal Tournament“Envy“ nebo Hellgate: London, pod čímž se skrývá RPG od tvůrců legendárního Diablo II!!! Kromě těchto žhavých novinek se mrkneme i na RPG strategii Dragonshard nebo detaily PC verze GTA San Andreas.

Ještě nadupanější než bývá zvykem je sekce recenzí, kde si z ohromného balíku Trackmania Sunrise, Brothers in Arms, SWAT 4, Doom 3: Resurrection of Evil, Lego Star Wars: The Game, Silent Hunter 3, Cold Fear, Project: Snowblind, Empire Earth 2, Stolen, Championship Manager 5 a mnoha, mnoha dalších jistě každý vytáhnu tu svoji správnou kartu.

Vše završíme slibným tématem Holky a hry a jako dárek jsme přibalili plakát A2. To už je taková kupa dárečků, že pro tenhle rychlík se vyplatí vyrazit hned na nejbližší nádraží. U nás žádné zpoždění nehrozí.

Můj názor

Jelikož mám to štěstí a toto číslo SCORE vlastním, přidám i svůj kráký názor: Super! Nové číslo se zkrátka povedlo, je nadupané recenzemi až na půdu, na CD&DVD skvělá hra Fallout Tactics a jako vždy spousta informací o hrách. Tohle prostě musíte mít! Mimochodem, příště na vás čekají opět 2 plné hry a to super závody Mashed a adventura Runaway a Road Adventure.

Kompletní obsah: zde

DALŠÍ

CGwillWin