Commandos Strike Force - malé připomenutí

Commandos Strike Force - malé připomenutí
00:00, 24.01.2005

Je to už zase nějakou tu dobu, co vyšla všem jistě známá hra Commandos 3. Jednalo se strategickou akční hru s lehkým nádechem RPG prvků. Celá série měla velký úspěch, ale vývojářské studio se rozhodlo prohlásit třetí díl jako poslední a začali pracovat trošku na něčem novém, protože by se prý dalším dílem jen opakovali, což je samozřejmě pravda. Pyro Studios se tedy rozhodli jít cestou akční hry, protože by rádi prorazili i na trh konzolí, ale to by se jim se sérií Commandos asi moc dobře nedařilo.

Klik pro zvětšení (Commandos Strike Force - malé připomenutí)Klik pro zvětšení (Commandos Strike Force - malé připomenutí)

Nová hra ponese název Commandos Strike Force. Ač to bylo už asi dopředu všem jasné, tak vývojáři to nepřiznávají a říkají, že půjde úplně o něco jiného, ale všechno zatím nasvědčuje tomu, že hra bude remake klasických Commandosů, akorát v působivém 3D kabátku a trošku více bude připomínat akční hru. Vývojáři totiž prohlásili, že nechtějí udělat další tuctovou akční hru, která vychází každou chvíli. Budete moct hrát až za tři postavy, které budete každou do detailu ovládat sami. Chvilkami budete hrát z third-person pohledu, ale převážně budete nuceni hrát hru z pohledu první osoby. Více toho o hře zatím nevíme, ale o vývoji vás budeme nadále informovat…

Trochu více se toho u nás dočtete ZDE

DALŠÍ

CGwillWin