Gigantosaurus: Dino Sports má datum vydání

Gigantosaurus: Dino Sports má datum vydání
12:08, 19.04.2024

Společnost Cenega, oficiální partner U&I Entertainment, s potěšením oznamuje, že do svého edičního plánu zařadila hru Gigantosaurus: Dino Sports. Titul vyjde 28. června v krabicovém vydání pro konzole PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One/Series X a Nintendo Switch.

Rocky, Mazu, Tiny, Bill a samotný Ochránce Giganto se vracejí v novém veselém dobrodružství, které se odehrává v pestré zemi Cretacii. Ve hře Gigantosaurus: Dino Sports, hráči mohou soutěžit v 8 jedinečných výzvách inspirovaných skutečnými sporty, včetně Stunt Surf, Dino Fruit Blast a Raptors Triathlon. Hrajte sami, nebo vyzvěte rodinou kooparaci z gauče až pro 4 hráče a užijte si obrovskou zábavu.

Díky třem různým herním režimům - "Giganto Games", "Custom" a "Challenge" - se tato hra hodí pro každý typ hráče, ať už chcete hrát zábavný příběh Giganto Games, vytvořit si vlastní turnaj nebo se zapojit do přátelského soupeření s přáteli či rodinou. V každém herním režimu lze hrát všech 8 sportů, přičemž pouze v režimu Challenge je k dispozici dodatečná minihra "Giganto Mayhem", v níž mohou hráči vůbec poprvé ve videohře převzít kontrolu nad Gigantem.


DALŠÍ

CGwillWin