hw
Umění ve vašich rukách - speciální projekt společnosti Motorola

 Umění ve vašich rukách - speciální projekt společnosti Motorola
18:34, 17.04.2024

Objevte svět, ve kterém není váš telefon pouhým přístrojem – je plátnem, nástrojem k vyjádření a bránou k neomezené kreativitě a umožňuje vám zachytit cenné momenty. Osm fotografů, osm hlavních měst, nekonečná kreativita. Tak Motorola představuje svůj nejnovější projekt, jehož cílem je zviditelnit možnosti nejnovější produktové řady: série edge 50.

Do projektu Umění ve vašich rukách se zapojilo 8 fotografů z 8 evropských zemí, aby představili a zachytili krásy svého hlavního města pomocí objektivu fotoaparátu využívajícího

AI v telefonech motorola edge 50 pro a edge 50 ultra. Výsledkem je unikátní pohled na místní umění, styl a design městské krajiny v osmi zemích: v České republice, na Slovensku, v Rumunsku, Bulharsku, Chorvatsku, Maďarsku, Řecku a Srbsku.Objevte skrytou krásu evropských měst skrze objektiv telefonů z řady motorola edge 50. Osm fotografů z osmi různých zemí, inspirovaných pokročilým designem a nádhernými povrchy, jež perfektně doplňují jejich pečlivě zachycený svět, se spojilo s Motorolou a zúčastnilo prvního projektu svého druhu, jehož cílem je zachytit bohatství místního umění, stylu a designu skrze objektiv pokročilého fotoaparátu s funkcemi AI zabudovaného do telefonů z řady motorola edge 50. Jejich společné úsilí je k vidění na interaktivní platformě hellomotoart.com, kde se návštěvníci mohou vydat na vizuální cestu a ve fotogalerii vidět, jak jedinečný styl každého fotografa oživne, když se prémiové funkce řady edge 50 spojí s hlubokou vášní pro vyprávění příběhů skrze objektiv fotoaparátu.

První část projektu byla právě zveřejněna a obsahuje snímky z osmi měst zachycené telefonem edge 50 pro. Druhá část projektu bude spuštěna v květnu a uživatelé budou moci obdivovat krásu osmi hlavních měst zachycenou elefonem motorola edge 50 ultra.

„Jako firma hluboce oddaná inovacím a kreativitě jsme nadšení z transformativní síly řady motorola edge 50 v rukou těchto talentovaných fotografů. Skrze objektiv zachytili nejen krásu svých hlavních měst, ale také ukázali neomezené možnosti, které naše přístroje nabízejí k sebevyjádření a vyprávění příběhů. Jsme hrdí na to, že jejich vizi podporujeme a že jejich inspirující práci sdílíme s celým světem,“ říká Karel Dörner, marketing manager značky Motorola pro Českou republiku.

Rozmanitou uměleckou stránku českého hlavního města Prahy zachytil Vladislav Surmaj. Vladislav je módní a portrétní fotograf. Lásku k fotografování našel už za studií a je také vášnivým obdivovatelem historických sportovních vozů. Nejraději se ale věnuje focení lidí, a proto jej nejčastěji potkáte na svatbách. Jeho jedinečné kreativní záběry vytvořené telefonem motorola edge 50 pro jsou nyní k vidění na webu Motorola.

A to není všechno! Uživatelé, kteří chtějí projekt prozkoumat, se mohou zúčastnit regionální soutěže ve formě hlasování o oblíbené fotoalbum. Mají šanci vyhrát krátkou dovolenou pro dvě osoby, během které mohou prozkoumat své oblíbené město, přístroje edge 50 pro a edge 50 ultra či nová sluchátka Moto buds. Více informací naleznete na webové stránce projektu.

Řada edge 50 přináší UMĚNÍ DO VAŠICH RUKOU

Uživatelé mohou objevit jedinečný potenciál nové řady edge 50 a vidět, jak lze každodenní momenty přetvořit v mimořádná umělecká díla. S prvním chytrým fotoaparátem a displejem na světě s ověřením společností PantoneTM, výkonnými funkcemi fotoaparátu nabitými vylepšeními poháněnými AI a elegantním designem, přináší skutečně každé zařízení z řady motorola edge 50 umění do každodenního života.

V přístrojích edge 50 pro a edge 50 ultra se potkává harmonický design s pečlivým řemeslným umem; každodenní uživatelskou zkušenost zlepšuje pozornost věnovaná i těm nejmenším detailům. Přístroje edge 50, vyznačující se špičkovou veganskou kůží s kovovým rámem a speciální edicí perleťového povrchu ručně vyrobeného v Itálii, jsou jasným důkazem propracovanosti a stylu.

Přijměte umění života s řadou motorola edge 50. Telefon plný života. Telefon plný umění. Designérský kousek. Zachycování světa nebylo nikdy krásnější. Objevte více na webové stránce projektu www.hellomotoart.com/cz.


DALŠÍ

CGwillWin