One Piece Odyssey má datum vydání na Nintendo Switch

One Piece Odyssey má datum vydání na Nintendo Switch
02:53, 17.04.2024

ONE PIECE ODYSSEY, RPG, které postaví posádku slaměného klobouku před nové dobrodružství na tajemném ostrově Waford, vyjde pro Nintendo Switch 26. července 2024. Tato verze se bude skládat z Deluxe edice hry včetně dodatečného scénáře Reunion of Memories. ONE PIECE ODYSSEY je již k dispozici pro PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox řady X|S a PC.

Ve hře ONE PIECE ODYSSEY se hráči ujmou kontroly nad jednotlivými členy posádky Slaměného klobouku v průzkumné nebo tahové velitelské bitvě, když jim cestu zkříží neuvěřitelná bouře, která je zanechá na podivném, tajemném ostrově Waford, zatímco loď Thousand Sunny je téměř potopena a zůstane v troskách. Při průzkumu ostrova a jeho starobylých ruin se setkávají s Adiem a Limem, dvěma obyvateli Wafordu. Poté, co je záhadná Limova moc připraví o síly, začíná pro posádku nová odvážná cesta s novými postavami a příšerami navrženými Eiichiro Odou i originální dějovou linií protkanou vzpomínkami na jejich minulá dobrodružství.

Verze hry ONE PIECE ODYSSEY pro Nintendo Switch obsahuje dodatečný scénář Reunion of Memories, který lze hrát po dohrání hlavní hry, a také dodatečné oblečení pro posádku slaměného klobouku s cestovními obleky a cestovní oblečení krále sniperů. Kromě toho si ve verzi pro Nintendo Switch odbude svou premiéru i oblečení City of Water.


DALŠÍ

CGwillWin