DLC The Elder Scrolls Online: Scions of Ithelia právě k dispozici na konzolích

 DLC The Elder Scrolls Online: Scions of Ithelia právě k dispozici na konzolích
09:41, 27.03.2024

Herní balíček DLC s dungeony The Elder Scrolls Online: Scions of Ithelia a bezplatná aktualizace základní hry s číslem 41 jsou právě teď k dispozici na konzolích Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 a PlayStation 4. Hráči se mohou vydat do dvou nových dungeonů a připravit se na dobrodružství v rámci nadcházející kapitoly Gold Road.

DLC Scions of Ithelia obsahuje dva zbrusu nové PvE dungeony Oathsworn Pit a Bedlam Veil. Hráči se mohou těšit na jedinečné odměny, mezi nimiž nechybí nové sběratelské předměty, úspěchy a sady předmětů, které na ně v těchto dvou nebezpečných dobrodružstvích čekají. V kapitole Gold Road, která vychází 3. června na PC/Mac a 18. června na konzolích, totiž hrají prim tajemné síly zla.

Součástí tohoto vydání je také aktualizace 41 pro základní hru, která všem hráčům ESO nabídne řadu bezplatných oprav, doplňků a vylepšení zážitků v rámci základní hry. Součástí této aktualizace je také nová možnost stohování obléhacích zbraní, která umožní odlehčit inventář a uložit společně až 20 stejných obléhacích zbraní.

DLC balíček The Scions of Ithelia dungeon a aktualizace 41 jsou právě k dispozici na PC/Mac a konzolích Xbox a PlayStation. Veškeré podrobnosti o příslušných aktualizacích hry naleznete v oficiálním příspěvku na blogu zde. Kompletní seznam oprav, vylepšení a doplňků naleznete na oficiálních fórech zde.


DALŠÍ

CGwillWin