Erling Haaland bude nejspíše v Týmu roku EA SPORTS FC

Erling Haaland bude nejspíše v Týmu roku EA SPORTS FC
19:05, 18.01.2024

Erling Haaland, známý také jako „The Striking Viking“ bude – alespoň podle náznaků v nové upoutávce – členem Týmu roku (TOTY) ve hře EA SPORTS FC. V právě vydaném videu jak Haaland, tak EA SPORTS FC 24 vysílají signály o tom, že urostlý Nor zaujme post středního útočníka v letošním týmu roku. Ve videu je „The Striking Viking“ oslavován ve autentickém vikingském stylu – s runovými kameny v prostředí sněhem pokrytých hor a chladných lesů.

Tato pocta by znamenala, že se útočník Manchesteru City vůbec poprvé dostane do prestižní jedenáctky a stal by se rovněž historickým prvním norským mužem, kterému by se to povedlo.

Co tomu předcházelo?

Minulé léto bylo oznámeno, že Erling Haaland bude novou tváří na přebalu hry EA SPORTS FC 24, a to prostřednictvím oslavného videa EA SPORTS s názvem „Welcome to Haa-land“. Bylo vydáno ve spolupráci s kampaní Visit Norway a vyznačuje se scénickými záběry na různé typy norské krajiny, které se mění na „Haa-landscapes“. Nová upoutávka je podle všeho pokračováním prvního snímku „Welcome to Haa-land“ a figuruje v ní několik odkazů na světoznámou norskou hvězdu. V jedné ze scén je k vidění kameník tesající trofej TOTY podobným způsobem, jakým se tvořily runy.


DALŠÍ

CGwillWin