Slovenský Tetris kombinovaný s Dark Souls prichádza na PlayStation

Slovenský Tetris kombinovaný s Dark Souls prichádza na PlayStation
10:27, 13.12.2023

Straka.studio spolu so SUPERHOT PRESENTS s potešením oznamujú, že vodné toky plné ohavností v akčnej hre Loot River, ktorá sa nesie v štýle "Dark Souls stretáva Tetris", sa 19. 12. 2023 dostanú na PlayStation 5 a PlayStation 4. S debutom hry pre PlayStation sa Loot River dočká aj množstva aktualizácií pre PlayStation, Xbox a PC, vrátane úplne nového editora úrovní, ktorý hráčom umožní vytvárať, hrať a zdieľať vlastné úrovne s podporou viacerých platforiem.

Spolu s novým editorom úrovní môžu hráči očakávať aj rýchlejšie časy načítania, ktoré sa znížili o viac ako 50 %, zlepšené snímkové frekvencie a ďalšie všeobecné vylepšenia. Verzia hry pre PlayStation bude tiež obsahovať podporu haptických vibrácií a možnosť skočiť do hry Daily Run priamo z používateľského rozhrania systému PlayStation prostredníctvom systému aktivít PlayStation. Tieto aktualizácie dopĺňajú vylepšenia, ktoré boli vykonané od uvedenia hry na Xbox a PC, vrátane pridania rebríčkov, denných behov, nových nepriateľov a predmetov a jednoduchého režimu so zrušením animácií.

V hre Loot River môžu hráči využiť silu relikvie a posúvať zem pod sebou, pričom sa dokážu kĺzať po plávajúcich kúskoch zničenej krajiny. Tieto bloky pripomínajúce Tetris možno do seba zasúvať pri riešení priestorových prieskumných hádaniek a kreatívne ich využívať ako nástroj v boji na manipuláciu s nepriateľmi a ovládanie priestoru, na ktorom sa odohrávajú vaše bitky. Keď sa hráči vydajú na cestu týmito nekonečnými katakombami, stretnú sa s desivými príšerami, stratenými cestovateľmi a epickými bossmi.


DALŠÍ

CGwillWin