Dočkáme se modernizovaných verzí pecek od Segy

Dočkáme se modernizovaných verzí pecek od Segy
08:14, 11.12.2023

V rámci akce The Game Awards 2023, jedné z největších každoročních událostí videoherního průmyslu na světě, představila společnost SEGA of America iniciativu, jejímž cílem je vytvořit zcela nové tituly z pokladnice oblíbených duševních vlastnictví vydavatele. V současné době se připravují nové hry pro pět starších franšíz společnosti: Crazy Taxi, Golden Axe, Jet Set Radio, Shinobi a Streets of Rage - všechny přepracované pro moderní publikum.

Chystané projekty, které se týkají různých žánrů, jsou v současné době v různých fázích vývoje a budou vydány v průběhu několika příštích let. První z těchto her budou založeny na následujících starších sériích:

Série Crazy Taxi - bláznivá, dobrodružná série, v níž se hráči musí proplétat dopravou v otevřeném herním prostředí, aby dopravili cestující do jejich cílů dříve, než vyprší čas.

Série Golden Axe - Série ve stylu "hack and slash" s bojem zblízka zasazená do fantasy světa plného zvířat, mečů a magie.

Série Jet Set Radio - Tato série kombinuje akční cestování po pulzujícím Tokiu-to se skejtováním, sebevyjádřením prostřednictvím graffiti, pouliční kulturou a rebelskými motivy.

Série Shinobi - Série, která využívá ninja shurikenů, ninjutsu, speciálních útoků a dalších prostředků k porážení nepřátel v kombinaci boční akce a náročného prostředí.

Série Streets of Rage - Série ve stylu "beat 'em up", která spojuje rychlé pěstní souboje se svěží hudbou zasazenou do bezprávného městského prostředí.


DALŠÍ

CGwillWin