NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS je tu

NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS je tu
02:01, 21.11.2023

Společnost Bandai Namco Europe S.A.S. oznámila, že NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS, nový díl série Ultimate Ninja STORM, je již k dispozici na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch a PC.

NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS má nejrozsáhlejší soupisku ve hře NARUTO s více než 130 postavami včetně nových přírůstků, jako jsou Ashura a Indra Otsutsuki, a také postavy BORUTO, Boruto (Karma), Kawaki a Jigen. Hra navazuje na úspěch série a nabízí grafiku v duchu anime spolu s dynamickými bitvami podporujícími až 60 fps na PlayStation 5, Xbox Series X|S a PC.

NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS umožňuje hráčům dostat se do hry s novým jednoduchým režimem ovládání, který aktivuje mocná komba a techniky pomocí jediného tlačítka. Její historický režim obsahuje vybrané scény z příběhu NARUTO zaměřené na hluboké spojení mezi Narutem a Sasukem, zatímco v originálním speciálním příběhu zaměřeném na Boruta se hráči vtělí do mladého ninji, který se snaží zabránit páté velké válce ninjů.


DALŠÍ

CGwillWin