hw
NVIDIA DLSS podporováno v The Lord of the Rings: Return to Moria, Starfield a dalších titulech

NVIDIA DLSS podporováno v The Lord of the Rings: Return to Moria, Starfield a dalších titulech
00:57, 15.11.2023

NVIDIA DLSS podporováno v The Lord of the Rings: Return to Moria, Starfield a dalších titulech. Nové Game Ready ovladače jsou optimalizovány pro Call of Duty: Modern Warfare III

Novinky Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin a The Lord of the Rings: Return to Moria rozšiřují seznam nejnovějších hitů s podporou DLSS a přidávají se tak ke hrám Alan Wake 2, Call of Duty: Modern Warfare III, Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, Diablo IV a další. Beta aktualizace hry Starfield ve službě Steam z 8. listopadu přidává do hry DLSS Frame Generation, DLSS Super Resolution, Deep Learning Anti-aliasing (DLAA) a NVIDIA Reflex. Majitelé GeForce jsou díky novým Game Ready ovladačů připraveni na Call of Duty: Modern Warfare III a výše zmíněný Starfield s DLSS 3. Hráči očekávaného DLC World of Warcraft: The War Within™ budou mít k dispozici NVIDIA Reflex.

NVIDIA DLSS je nyní nově k dispozici v:

The Lord of the Rings: Return to Moria™ - Majitelé GeForce RTX mohou hned od vydání hrát s DLSS 2, které zvyšuje výkon v průměru 2,5násobně při rozlišení 4K.

Starfield - beta aktualizace na platformě Steam je nyní k dispozici s DLSS 3, DLAA a Reflexem

Desynced - nyní v předběžném přístupu. Aktualizace hry, která dorazí 16. listopadu, přidává podporu DLSS 3 pro znásobení snímkové frekvence 2,2násobně v rozlišení 4K při maximálním nastavení.

Remnant II - 14. listopadu dorazí DLC The Awakened King. Hra podporuje DLSS 3, DLSS 2, DLAA a Reflex. S DLSS 3 mohou hráči s kartami GeForce řady RTX 40 znásobit snímkovou frekvenci v průměru 3,5násobně, což majitelům GeForce RTX 4070 a rychlejších umožňuje vychutnat si hru při maximálním nastavení ve 4K při více než 60 FPS.

Earth: Revival - 16. listopadu vstupuje do otevřené beta verze s DLSS 2 (k dispozici pouze v pevninské Číně, Hongkongu, Macau, na Tchaj-wanu a v Japonsku).

Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin - vychází 17. listopadu s DLAA a DLSS 2.

World of Warcraft: The War Within s NVIDIA Reflex

V rámci BlizzConu 2023 společnost Blizzard Entertainment oznámila The Worldsoul Saga™, která obsahuje tři připravovaná rozšíření pro World of Warcraft®. Dobrodružství začne ve World of Warcraft: The War Within™, jehož vydání je naplánováno na rok 2024. Následovat bude World of Warcraft: Midnight™ a třídílnou ságu o záchraně Azerothu završí World of Warcraft: The Last Titan™.

World of Warcraft podporuje NVIDIA Reflex a The War Within nebude výjimkou. Technologie na GeForce RTX snižuje latenci systému až o 26 % a GeForce RTX a podporována je již od GeForce GTX řady 900.

World of Warcraft: The War Within se připojil k seznamu her, které nedávno přidaly podporu Reflex. Patří mezi ně např.:

Alan Wake 2 - disponuje plným ray tracingem, Reflexem a DLSS 3.5.

Counter-Strike 2 - více než 90 % hráčů s GPU GeForce RTX hraje se zapnutou funkcí Reflex a pro snížení latence systému až o 35 %.

RIPOUT - nyní k dispozici v předběžném přístupu s NVIDIA Reflex a DLSS 3. Reflex snižuje latenci systému až o 50 %, zatímco DLSS 3 nabízí v průměru 2,8násobek snímků za sekundu při rozlišení 4K s maximálním nastavením a zapnutým ray tracingem.

Desynced - aktualizace hry, která přichází 16. listopadu, zavádí podporu technologií Reflex a DLSS 3, snižuje latenci systému až o 57 % a znásobí snímkovou frekvenci 2,2násobně při rozlišení 4K s maximálním nastavením.

Game Ready na Call of Duty: Modern Warfare III

Nejnovější Game Ready ovladače jsou optimalizovány pro Call of Duty: Modern Warfare III s podporou NVIDIA DLSS 3, NVIDIA DLAA a NVIDIA Reflex. V každém z herních režimů mohou majitelé GeForce RTX zrychlit snímkovou frekvenci až 1,8násobně pomocí DLSS nebo maximalizovat kvalitu obrazu pomocí DLAA. Svižnější hru zajistí NVIDIA Reflex.

Nové ovladače navíc přinášejí podporu pro beta aktualizaci pro Starfield na Steamu, která je nyní k dispozici s DLSS 3, DLAA a NVIDIA Reflex. Opuštění beta fáze je plánováno později.


DALŠÍ

CGwillWin