hw
Counter-Strike 2 díky NVIDIA Reflex nabídne až o 35 % nižší latenci

Counter-Strike 2 díky NVIDIA Reflex nabídne až o 35 % nižší latenci
15:20, 01.10.2023

Společnost Valve dnes vydala Counter-Strike 2, upgrade jedné z nejpopulárnějších her všech dob, kterou na Steamu hraje přes milion hráčů každý týden. Novinka běží na engine Source 2 a využívá novější grafická API pro lepší věrnost a odezvu.

Pro přesné a rychlé reakce je i zde podstatná co nejnižší latence systému. V kompetitivních střílečkách, jako je Counter-Strike 2, vám totiž vyšší FPS v kombinaci s rychlou odezvou umožní rychleji reagovat a přesněji zamířit. Proto ani v případě novinky nechybí integrovaná technologie NVIDIA Reflex, která dokáže snížit latenci systému až o 35 %. Jak si vedou jednotlivé GPU GeForce RTX řady 40 naleznete na obrázku níže.

Klik pro zvětšení (Counter-Strike 2 díky NVIDIA Reflex nabídne až o 35 % nižší latenci)

NVIDIA Reflex

NVIDIA Reflex je ve hrách důležitým pomocníkem. Snížením latence systému poskytuje konkurenční výhodu nad ostatními hráči v multiplayeru. Uplatní se také v singleplayerových záležitostech, kde přispívá k lepší reakci hry na ovládání a tedy příjemnějšímu zážitku z ní. NVIDIA Reflex nyní využívá více než 50 milionů hráčů každý měsíc. Je k dispozici v 9 z 10 nejlepších kompetitivních stříleček a celkově více než 80 hrách. Zapíná jej 90 % hráčů s GPU GeForce.

Měření latence

Pro test latence v Counter-Strike 2 i dalších hrách lze použít nástroj NVIDIA Frameview, který poskytuje velmi přesné výsledky. Nejkomplexnější testování nabízí nástroj NVIDIA LDAT.


DALŠÍ

CGwillWin