akce
Cyberpunk 2077: Phantom Liberty a free Update 2.0

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty a free Update 2.0
13:10, 23.08.2023

Spoločnosť CD PROJEKT RED predstavila na tohtoročnom gamescom Opening Night Live trailer "New Ways to Play", v ktorom prezentovala nové funkcie, ktoré prichádzajú do Cyberpunku 2077 s rozšírením Phantom Liberty a bezplatnou aktualizáciou 2.0.

Herná dizajnérka spoločnosti CD PROJEKT RED Yuliia Pryimak sa pripojila ku Geoffovi Keighleymu na pódiu, aby s ním prediskutovala premiéru traileru "New Ways to Play", ktorý obsahoval kompiláciu nových herných prvkov prichádzajúcich v rámci pripravovaného rozšírenia Phantom Liberty a ako súčasť bezplatnej aktualizácie 2.0.

V traileri boli predstavené nové exkluzívne funkcie, ktoré prichádzajú do rozšírenia pre špionážny thriller Cyberpunk 2077: a to vrátane stromu zručností Relic. Nový strom zručností ponúka širokú škálu mocných schopností, ktoré hráčom umožňujú osvojiť si nové herné štýly a vytvárať jedinečné, zmysluplné zostavy. Phantom Liberty tiež prináša husto zaplnenú novú lokáciu Dogtown s nekonečnými dynamickými udalosťami a misiami, akčnými vystúpeniami, novými prvkami oblečenia, zbraňami, kybernetickým softvérom a ďalšími možnosťami na preskúmanie.

Trailer "New Ways to Play" tiež upozornil na prepracovaný systém perkov v hre a ukázal niekoľko úplne nových perkov, ktoré hráčom ponúkajú výraznejšie herné možnosti a možnosť likvidovať nepriateľov napínavými a originálnymi spôsobmi. Vylepšená bude aj umelá inteligencia nepriateľov v boji, vďaka čomu budú súboje dynamickejšie a intuitívnejšie.

Ďalšou významnou zmenou, ktorú trailer odhalil, je nový policajný systém. Vylepšená bola umelá inteligencia polície, čo znamená, že polícia NCPD bude reagovať na akcie hráčov realistickejším a pútavejším spôsobom, vrátane vytvárania zátarás, pokusov o vytlačenie hráčov z cesty a podobne. Jazda po Night City sa tiež dočká vylepšenia zavedením boja s vozidlami, ktorý hráčovi umožní strieľať počas jazdy a rýchlo prepadávať nepriateľské vozidlá z áut a motoriek.

Prepracované stromy zručností, prepracovaný policajný systém a boj s vozidlami budú k dispozícii zadarmo v rámci aktualizácie 2.0 pre hru Cyberpunk 2077 na konzolách Xbox Series X|S, PlayStation 5 a PC.


DALŠÍ

CGwillWin