NHL 24 chce ponúknuť autentický hokej, nie však na PC

NHL 24 chce ponúknuť autentický hokej, nie však na PC
10:51, 17.08.2023

EA aktuálne oficiálne predstavila nové NHL 24, ktoré sa na scéne objaví 6. 10. 2023 vo verziách pre PlayStation a Xbox (staré aj nové konzoly) - majiteľom PC sa tak opäť produkcia simulácie predmetného hokeja vyhýba oblúkom, avšak na to sú už asi dosť zvyknutí. EA sľubuje výrazné pokroky v hrateľnosti a prepojení multiplayeru naprieč platformami (staré konzoly s novými, Xbox s PlayStationom a naopak), avšak má to svoje negatívum - technické spracovanie bude vo všetkých verziách fakticky identické.

  • Úplné prepracovanie herného zážitku v hre, ktoré odmeňuje predĺžené útočné akcie a čas v útočnej zóne a dodáva hre novú dynamickú vrstvu autenticity a vzrušenia.
  • Prepracovaná fyzika a animácie prinášajú revolúciu vo fyzickom kontakte a realistické kontroly tela ako nikdy predtým. Nové reakcie založené na rag-doll a animáciách vytvárajú epické momenty v ktoromkoľvek bode hry.
  • Vďaka kompletnému obnoveniu nastavenia ovládania je používanie pohybov zvýrazňovacieho valca intuitívnejšie a prístupnejšie. Okrem toho sme pridali novú možnosť naznačovať, prihrávať alebo sa vyhýbať každému ťahu, čo hráčom otvára úplne novú úroveň kreativity a stratégie.
  • Zmena mapovania tlačidiel a nové vizuálne prvky nad prijímačmi prihrávok umožňujú priamejšie prihrávky a možnosť prihrávať kdekoľvek a kedykoľvek. Prihrávka na jeden dotyk vám umožní rýchlo posunúť puk a využiť veľké príležitosti.

  • DALŠÍ
    
    CGwillWin