hw
Winner winner chicken dinner se podává s kolekcí periferií Razer

Winner winner chicken dinner se podává s kolekcí periferií Razer
10:19, 07.07.2023

Společnost Razer™, přední světová lifestylová značka pro hráče, ve spolupráci se společností KRAFTON, Inc., kolektivem nezávislých herních vývojářských studií a vydavatelem populární hry PUBG: BATTLEGROUNDS, oznámila velmi očekávanou kolekci herního vybavení s motivem PUBG: BATTLEGROUNDS.

"Společnost Razer je nadšená, že může spolupracovat se společností KRAFTON na této vzrušující kolekci," řekla Addie Tan, zástupkyně ředitele pro rozvoj obchodu ve společnosti Razer. "Když spojíte naše zkušenosti v oblasti herních periferií s jejich inovativním přístupem k pohlcujícímu hraní, získáte skvělou novou kolekci, která najde odezvu u hráčů po celém světě a zaujme hráče i nadšence."

Každý pečlivě vyrobený kus vybavení v této spolupráci, navržený tak, aby pozvedl zážitek z hraní PUBG: BATTLEGROUNDS, je ukázkou spojení kreativity společnosti KRAFTON a bezkonkurenční kvality společnosti Razer. Nová kolekce je plná oblíbených produktů fanoušků společnosti Razer a bude obsahovat bezdrátovou esportovní myš Razer Viper V2 Pro, optickou herní klávesnici Razer Huntsman V2 a multiplatformní bezdrátový headset Razer Barracuda X. Každá periferie Razer dostala jedinečnou podobu PUBG: BATTLEGROUNDS a je vyvedena v charakteristických barvách a ikonických prvcích hry. Kolekce obsahuje:

Razer Viper V2 Pro - PUBG: BATTLEGROUNDS Edition: Razer Viper V2 Pro, který se postará o to, aby vás viděli takového, jaký skutečně jste - jako špičkového predátora lidské kořisti. Myš je dodávána s exkluzivní herní čepicí Razer Hat, která na bojištích zamotá hlavu.

Razer Huntsman V2 - PUBG: BATTLEGROUNDS Edition: Díky optickým spínačům Razer™ pro bleskurychlé ovládání zvrátí Razer Huntsman V2 průběh jakéhokoli boje. Součástí klávesnice je exkluzivní herní bunda Razer Jacket, která hráče vybaví nápadným stylem, když si v kyselé zelené barvě ukradnou scénu.

Razer Barracuda X - PUBG: BATTLEGROUNDS Edition: S univerzální, lehkou bezdrátovou náhlavní soupravou Razer Barracuda X, která vás udrží ve hře, nebylo přežití v modré zóně nikdy snazší. Součástí náhlavní soupravy jsou exkluzivní herní kalhoty a boty Razer, které zajistí, že hráči zintenzivní svou hru a vyniknou na bojišti.

Jako bonus je ke každému produktu v kolekci přibalen exkluzivní herní obsah přizpůsobený pro nadšence hry PUBG: BATTLEGROUNDS. Prostřednictvím výkupního kódu, který je k dispozici v krabici, si hráči mohou vyměnit exkluzivní herní předměty pro PUBG: BATTLEGROUNDS. Tyto herní předměty umožní hráčům obléknout kompletní šatník s motivy Razer, který zahrnuje čepici, bundu, kalhoty a boty.

Kolekce periferií s motivem PUBG: BATTLEGROUNDS představuje závazek obou značek poskytovat hráčům vysoce kvalitní a vizuálně podmanivé produkty, které zlepšují hraní a přinášejí do jejich sestav nádech dobrodružství.

  • Razer Viper V2 Pro - PUBG: BATTLEGROUNDS Edition: 169,99 USD / 219,99 € doporučená maloobchodní cena
  • Razer Huntsman V2 - PUBG: BATTLEGROUNDS Edition: 229,99 USD / 289,99 € doporučená maloobchodní cena
  • Razer Barracuda X - PUBG: BATTLEGROUNDS Edition: $129.99 USD/ €169.99 doporučená maloobchodní cena
  • K dostání na Razer.com, RazerStores, v obchodě PUBG: BATTLEGROUNDS a u vybraných prodejců.

  • DALŠÍ
    
    CGwillWin