CD Projekt už pripravuje koncept ďalšieho Cyberpunku

CD Projekt už pripravuje koncept ďalšieho Cyberpunku
13:43, 07.06.2023

Milovaná aj nenávidená hra. Takto by sa jednou vetou dal charakterizovať dnes už komerčne skôr tlejúci sci-fi RPG projekt Cyberpunk 2077 od poľského CD Projekt RED. Akokoľvek kontroverzná hra to vlastne bola a čiastočne stále aj je, už nemusíme v našom spravodajstve riešiť, oveľa zaujímavejšie sú totižto plány na jej pokračovanie.

CD Projekt nám o novej hre z daného univerza čo to hovoril počas minulého roka, kde padlo dokonca aj kódové označenie Project Orion, avšak, dnes tu máme už aj kontúry obsahovej stránky. Podľa dostupných informácií od serveru Vandal, sa Orion stane priamym pokračovaním hry Cyberpunk 2077 a rovnako aj aktuálne pripravovanej DLC expanzie s názvom Phantom Liberty. Celý vývoj pod CDPR pobočkou v americkom Bostone nemá prekročiť hranice západu a počet vývojárov by mal kulminovať od 350 až do čísla 500. Akonáhle bude dokončené spomínané DLC, tak časť ďalšieho tímu CDPR prechádza na vývoj projektu Polaris, čo je označenie ďalšej hry zo sveta Zaklínačov.

Ďalší Cyberpunk neočakávajte na trhu v rámci súčasnej generácie herných zariadení, keďže poliaci si tentokrát budú dávať o to väčší pozor aby von nevypustili žiadny polotovar a ich investície ako aj investície ich akcionárov, tentokrát zúročili do jasného zisku.


DALŠÍ

CGwillWin