Remake tejto milovanej klasiky príde už budúci mesiac

Remake tejto milovanej klasiky príde už budúci mesiac
13:15, 27.01.2023

Vydavateľ Dotemu a vývojárske štúdio Triskell Interactive nedávno oznámili kompletný remake jednej z najobľúbenejších budovateľských hier všetkých čias, 15. 2. 2023 sa tak na PC prostredníctvom služby Steam vráti sám Faraón.

Faraóni môžu nájsť inšpiráciu pre svoje budúce civilizácie v dnešnom v prvom traileri, ktorý pripomína bohatú históriu víriacich pieskov Egypta. Zábery sledujú skromné osady, ktoré sa rozrastajú do rušných miest, a pripomínajú vznik novodobých divov, ktorými sú pyramídy. Pozrite si nové video, v ktorom nájdete úryvok zo 4 000 rokov starej egyptskej histórie.

Faraón: A New Era plne obnovuje klasickú budovateľskú hru z roku 1999 s úplne novým kódom, nádherne detailnou grafikou, vylepšenými mechanikami a sviežim používateľským rozhraním. Kampaň je výzvou pre hráčov, aby rozvíjali mestá v šiestich rôznych obdobiach starovekého Egypta, budovali rušné obchodné centrá, veľkomestá a ďalšie. Súčasťou hry Faraón: Nová éra je aj rozšírenie z roku 2000, Kleopatra: Kráľovná Nílu, ktoré spája viac ako 100 hodín hrania, 53 misií a režim "Free Build" do dokonalej oslavy pôvodnej klasiky.


DALŠÍ

CGwillWin