Simulátor Ježiša Krista dostane čoskoro prológ

Simulátor Ježiša Krista dostane čoskoro prológ
09:36, 17.11.2022

Ako sa to hovorí o tom vstávaní z mŕtvych? Kresťansky založená vetva milovníkov videohier, ako aj každá sorta interaktívnych humoristov, aktuálne musí spozornieť, keďže dlhé roky pripravovaná simulácia biblického spasiteľa, tesára, vinára a duchovného vodcu Ježiša Krista z obce Nazaret, hlási zmŕtvychvstanie.

Dielo bolo prvýkrát oznámené ešte v roku 2019 a budúci mesiac, sa dočká akejsi ochutnávky v podobe prológu. Spoločnosť SimulaM sa rozhodla nedržať striktne len biblie a preto pripravili akúsi kombináciu medzi kresťanským výkladom svätej knihy a nefalšovanou fikciou. Čo to znamená? Okrem toho, že Ježiš bude môcť uzdravovať a meniť moč na omšové víno, rovnako zvládane bojovať aj proti prisluhovačom pekla a to pomocou ohnivých projektilov.

I Am Jesus Christ ponúkne 60 známych hrdinov z biblie a tešiť sa tak môžeme aj na večne preklínaného Judáša aj s jeho nepredvídateľnou povahou. A čo by to bolo za simulátor spasiteľa, ak by sme si v ňom nemohli zájsť do kvalitnej reštaurácie a usadnúť tak k poslednej večeri - poslednej večeri toho večera. Prológ príde 1. 12. 22 a autori ho označujú za krátku verziu ich vízie, v ktorej budeme skúmať atmosféru Nazaretu danej doby, kde pokúšanie zo strany vládcu pekla bolo na dennom poriadku.

Ak sa rozhodnete si tento free prológ stiahnuť, autori vás prosia, aby ste im poskytli dostatočnú spätnú väzbu, keďže ide o beta testovanie ich doterajšej práce. A teraz váš už nechám si pustiť najnovší trailer.


DALŠÍ

CGwillWin