Sasha Grey bude DJkou nové stanice v Cyberpunku 2077

Sasha Grey bude DJkou nové stanice v Cyberpunku 2077
01:04, 18.10.2022

Sasha Grey, to jméno vám nejspíš není neznámé. Především pokud jste podobný ročník jako většina naší redakce a vaše teenagerské období jste prožívali v rozpuku její slávy kolem l.p. 2007, tak na ní dozajista máte nějakou pěknou vzpomínku. Minimálně v hlubinách historie vašeho prohlížeče. A jestli ne tak pěkně kecáte. Tato kráska s alabastrovou pletí je jednou z těch oblíbenějších pornoherček možná i kvůli tomu, že svou hanbatou kariéru poměrně záhy ukončila a pokusila se hrát v běžných filmech, vrhla se na modeling, spisovatelství, hudbu či streamování na twitchi (1,1 mil followerů). Takovému kariérnímu chameleonovi se samo sebou nevyhnou ani videohry, konkrétně se objevila v Saints Row a nově i Cyberpunku 2077.

Nové rozšíření Phantom Liberty, jež je plánované na příští rok, totiž přinese čerstvou radiostanici nazvanou GrowlFM, jejíž moderátorkou/DJkou bude Ash právě s hlasem Sashi Grey. Není jasné, jestli se ve hře objeví i vizuálně, ale bylo by to zajímavé, to ne že ne. Nějaký collab s Johnnym Silverhandem (který se v DLCčku stopro objeví) si umím představit a většina internetu asi také. Co na to říká Keanu? Těžko říct. Ten chlápek na fotkách holky neobjímá a ani u Sashi by asi neudělal výjimku.



Nová stanice však skýtá nové možnosti i pro nás, tedy alespoň pro ty muzikálně talentované. Do 30.11 můžete do CD Projektu posílat své vlastní skladby, které by měly být inspirované níže uvedeným videem plus mít délku 2-3 minuty, a s trochou štěstí se stanete součástí soundtracku Cyberpunku (a vyhrajete 3000 doláčů a další věcičky). Osobní setkání se Sashou vám to asi nezajistí, ale jeden nikdy neví, tak proč to nezkusit. Jsem rád, že do toho vývojáři šlapou a snaží se z druhé šance, kterou jim hráči dali, vytřískat maximum.

DALŠÍ

CGwillWin